Trucs voor het gratis opbergen van je spullen!

opbergen

Herken je dat gevoel dat je te veel spullen in huis hebt en geen idee waar je ze moet laten? Dat gevoel kent bijna iedereen. Daarom is het belangrijk dat je subtiel gaat organiseren. Om je daarbij te helpen deel ik een paar trucjes voor het opbergen van je spullen. En raad eens? Deze trucjes kun je gratis en voor niks uitvoeren!

Belangrijke documenten achter boeken

Voor het organiseren van belangrijke documenten zijn er een aantal hacks. Een daar van is het opbergen van de documenten achter een aantal boeken. Dit doe je door de documenten te sorteren en deze in enveloppen te stoppen. Als je ze dan achter de boeken op een boekenplank legt ziet niemand er iets van!

Stop kleine tassen in grote tassen

Heb je een dozijn clutches, maar ook een dozijn hutkoffers? Dan je makkelijk de clutches in de grotere tassen opbergen!

Plastic tasjes in een vochtige doeken doosje

Heb je een groot assortiment plastic tasjes? Berg ze op een een gebruikt ‘vochtige doeken doosje’. Dan kun je er altijd snel een mee grijpen als je ze nodig hebt!

Gebruik broekhangers om laarzen op te hangen

Geen plek meer op de bodem van je kast? Dan kun je de laarzen vastknippen aan broekhangers zodat je het assortiment kan laten hangen.

lhtqjazuprq-breather

Spijkers in de keuken

Ieder huishouden heeft wel een paar spijkers in de bergruimte liggen. Deze kun je in de keukenkastjes bevestigen waar je tools zoals zeefjes, snijplanken, spaghettilepels en dergelijke kunt ophangen.

Schoenendozen

Gebruik schoenendozen om spullen op te bergen! Je kunt bijvoorbeeld sokken, stropdassen of ondergoed in je lades opbergen.

Lege flessen als armbandhouders

Lege flessen van Heineken formaat zijn ideaal om armbanden op te bergen. Je kunt ze makkelijk om de hals bevestigen.

studenten

Ringen en oorbellen in een eierdoosje

Nog een leuke juwelen truc: Je kunt kleine accessoires in een eierdoosje opbergen. Vanaf nu kun jij je sieraden met gemak terug vinden.

WC rolletje voor kabels

Baal je ook als een stekker dat (computer) kabels vaak in de war raken. Hierdoor kunnen ze sneller beschadigen. Een gratis oplossing: wikkel ze om een wc rolletje heen!

Fruitbakjes voor alles

Kartonnen of plastic fruitbakjes kun je hergebruiken om vanalles-en-nogwat in op te bergen. Je kunt ze ook verven zodat ze samen gaan met jouw interieur.

Tips delen

Door tips met elkaar te delen, kunnen we veel geld besparen. Dit kan via de Facebook groep Budget en Besparen Lifestyle. Wordt lid en praat mee over alle onderwerpen die met besparen, koopjes en budget te maken hebben. Speciaal voor mensen die geld willen overhouden of niet veel te besteden hebben.

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *