10 Geniale lifehacks om de winter te overleven!


Met heimwee blik ik terug op warmere temperaturen. Zon en warmte maakt mij in ieder geval een stuk vrolijker. Helaas moeten we nog even wachten op het voorjaar. Winter is coming. De koude temperaturen buiten zijn alles behalve prettig. Je krijgt te maken met vele ongemakken zoals sneeuwruimen, koude en natte voeten, verkoudheid, tocht en nog veel meer.

Voor al deze vervelende dingen wil je toch een goede oplossing vinden? Deze 10 Geniale lifehacks helpen je om de winter te overleven. Je kunt ze erg makkelijk en vaak low budget uitvoeren. De meeste benodigheden heb je waarschijnlijk al in huis liggen!

10 Geniale lifehacks om de winter te overleven

Natte schoenen

Heb je last van natte schoenen? Strijk je schoenen in met kaarsvet en warm ze met een haardroger. Vanaf nu is jouw schoen waterafstotend!

Je sneeuwschep optimaliseren

Als je kookspray olie op je (sneeuw) schep sprayt kun je de sneeuw makkelijk ruimen. Het blijft niet meer aan de schep plakken.

Veeg poedersneeuw weg met een bezem

Poedersneeuw kun je het beste wegwerken met een bezem! Zo kun je snel een pad vormen.

Gebruik de warmte van je oven om het huis op te warmen

Moet je toevallig de oven gebruiken om eten te bereiden? Laat na gebruik de oven open staan om het huis te verwarmen.

Wil je meer handige trucjes weten? Bekijk dan dit filmpje van de householdhacker voor een demonstratie van de bovenstaande tips en nog meer geniale trucjes.

 

Ik ga sowieso mijn deuren isoleren en ook het trucje waarbij de oven als warmtebron gebruikt kan worden ga ik onthouden. Wil jij jezelf nog beter bewapenen tegen de winter? Check dan even de onderstaande tips en bruikbare informatie:

Met dit goedkoop trucje krijg je geen koude voeten meer! 

10 Items die je tijdens de koude dagen mee moet nemen.

5 Tips om de wintermaanden door te komen

 

Recent Posts