10 Items die je tijdens koude dagen mee moet nemen!


koude dagen

Het is niet alleen koud, maar ook spekglad met hier en daar een sneeuwvlok die om de hoek komt kijken. Vervelende situaties naar aanleiding van de kou kun je beter voorkomen dan genezen.

Ga goed voorbereid van huis tijdens de koude dagen en zorg dat je altijd deze tien producten in je tas hebt.

Zakdoekjes

Een pakje zakdoekjes is toch wel een must met deze temperaturen. Het is niet alleen handig als je een loopneus hebt, maar ook om bijvoorbeeld je fietszadel af te drogen.

Handschoenen

Als je je telefoon veel gebruikt zijn handschoenen misschien niet heel handig om te dragen, maar neem in ieder geval een paar mee in je tas. Je weet nooit wanneer ze van pas komen.

Dagcrème / handcrème

Door de droge koude lucht wordt je huid jammer genoeg heel erg droog. Een tube dagcrème is dus geen overbodige luxe en ook handcrème mag niet ontbreken.

koude dagen 3

Een paar sokken

Het is echt ontzettend handig om een extra paar sokken mee te nemen. Soms heb je gewoon koude voeten, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je schoenen niet waterdicht blijken te zijn.

Lippenbalsem

Er is iets zo vervelend als droge lippen. Een lippenbalsem neemt niet veel plek in in je tas, dus deze kan je best meenemen.

Deodorant

Juist in de winter kan je snel zweten door de vele lagen kleding. Niemand wil naar zweet stinken en daarom kan het geen kwaad om een busje deo bij je te hebben.

koude dagen2

Zonnebril

Door de kou vergeten we felle zon nog weleens, maar in dit seizoen is de laagstaande zon echt super vervelend. Wees voorbereid!

Make-up remover doekjes

Door de sneeuw kan je make-up uitlopen en er is niets vervelender dan de hele dag rondlopen met een gevlekt gezicht. Make-up remover doekjes zijn echt een redder in nood.

Haarborstel

Hiervoor geldt eigenlijk hetzelfde als bij de make-up remover doekjes. De sneeuw kan natuurlijk ook je kapsel verpesten, neem daarom altijd een haarborstel mee.

Er zijn natuurlijk nog veel meer dingen die je op koude dagen mee zou kunnen nemen, maar deze tien items zijn wel heel handig. You’re welcome. 🙂

Door: Nadeche 

Recent Posts