20x Inspirerende minimalistische tattoos


Al een paar jaar twijfel ik over het nemen van een tatoeage. Het is niet zo zeer de vraag óf ik er een ga nemen, want daar ben ik 100% zeker van, het is meer een kwestie van wát ga ik zetten? Ik heb namelijk duizenden ideeën. En dat maakt het erg lastig. Met mijn creatief brein zou ik me van top tot teen kunnen inken, en zelfs dan zou ik huid te kort hebben. Maar dat wil ik niet. Een paar tatoeages zijn wat mij betreft voldoende en met genoeg keuze, is het dus lastig kiezen. Daarnaast realiseer ik me maar al te goed dat een tattoo FOREVURRR is, en dat het weg laten halen/laseren (ik weet niet precies hoe een verwijderingsproces gaat, daar wil ik niet eens aan denken) pijnlijker is dan het laten zetten. Althans, dat zeggen ze.

Misschien is het beter om te starten met minimalistische tattoos. Je weet wel; zo’n kleintje met niet te veel tierelantijntjes. Om te kijken of ik de smaak te pakken krijg en minimalistische tattoos kost ook niet zoveel geld; Budgetella strikes again! Ben je net als ik op zoek naar het juiste tattoo pad, of helemaal fan minimalisme? Dan zijn de volgende inspirerende minimalistische tattoo’s wellicht iets voor jou:Untitled 20

Untitled 21 Untitled 22 Untitled 23 Untitled 24 Untitled 25 Untitled 26 Untitled 27 Untitled 28 Untitled 29 Untitled 30 Untitled 31 Untitled 32 Untitled 33 Untitled 34 Untitled 35 Untitled 36 Untitled 37 Untitled 38 minima

Recent Posts