4x Budget nagellak met trendy zomerse kleurtjes!


Bij koude temperaturen kies ik vaak voor donkere kleuren op mijn nagels terwijl het bij meer dan 20 graden voor mij niet fel genoeg kan zijn. Vandaag deel ik 4 budget nagellakjes met prachtige kleuren!

Misschien interessant: De leukste budget makeup voor deze lente

bu3

De Hema heeft al sinds jaar en dag een vaste waarde in hun assortiment: nagellak! UIt de ‘long lasting’-lijn alleen al kan je kiezen uit 73 kleuren! Op de foto hieronder zie je een mooie koraalrode kleur met hele kleine glittertjes in. Dit is kleur 818.

bu2

Bij de drogisterij heeft Catrice dan weer de leukste nagellakjes. Ook zij hebben meerdere lijnen maar de meeste van mijn Catrice nagellakken zijn de Ultimate Lacquer. De kleur hieronder is een frisse muntkleur genaamd Sold Out For Ever. En dat moet ik Catrice nageven, ze geven hun lakjes zo’n leuke namen!

bn2

Je hebt het misschien al gemerkt, ik ben groot fan van Kiko. Toeval wilt dat ook zij hele leuke en goede lakjes hebben. De lijn hieronder, de ‘gewone’ lijn, heeft méér dan 100 kleuren om uit te kiezen! Absurd toch? Maar wel erg leuk als je er eens bent 😉 Mijn favoriete kleur is 290. Een simpel maar prachtig fel lilla-rozeige kleur.

bm5

Van de andere lijn, de Quick Dry, heb ik niet erg veel lakjes maar ik ben er wel heel tevreden over. Ze drogen inderdaad sneller dan hun gewone lijn en dat is altijd een plus wanneer je net zoals mij niet kan stil zitten. De mooist quick dry die ik heb is 821, een fel gele kleur die super mooi glanst. Een prima budget nagellak!

Lees ook: Unboxing: Styletone box Mei 2016

Ik kan alweer niet wachten om mijn nagels terug opnieuw te lakken! Wat vind jij van deze trendy budget nagellak?

www.mjaysbeautycupboard.be

 

Recent Posts