4x Manieren om je haar te verlengen


irene-davila-72007

Als geen ander weet ik hoe vervelend het is om fijn, dun en kort haar te hebben. Ik ben namelijk gezegend met een coupe ‘Victoria Beckham’, zoals ik het zelf noem om het nog een beetje flair te geven. Ik baalde zo ontzettend van mijn dunne haar, dat ik jaren lang hair extensions heb gedragen.

Hoewel ik natuurlijk liever een natural Hollywood look had gewild, zijn de hair extensions echt een uitkomst geweest. Dit was namelijk dé manier om in een handomdraai een glamoureuze haarstijl te creëren.  Ik heb ze in alle soorten, kleuren en maten gedragen. En ook op verschillende manieren. Vandaag vertel ik jullie over mijn eigen ervaring met het dragen van hair extensions en op welke verschillende manieren dit mogelijk is.

Wax extensions

De eerste soort haar extensions die ik liet zetten, waren wax extensions. Wax extensions zijn losse plukken haar extensions met bovenaan een v-vormige bonding. Met een hittetang wordt deze bonding aan je haar bevestigd. Deze haar extensions waren niet helemaal mijn ding. Af en toe viel er een plukje (inclusief mijn eigen haar) uit. Daarnaast vond ik ze erg hinderlijk.

adrian-sava-189138

Clip extensions

Ik heb jaren lang clip extensions gehad en dat werkte prima voor mij! Je kunt de banen met clipjes in en uit doen wanneer je daar behoefte aan hebt én je kunt zelf het volume bepalen. Clip in extensions kun je kiezen op basis van gewicht (circa 200 gr. voor een volle bos haar) of per banen. Clip in extensions brengen geen schade aan je eigen haar toe. Voor meer informatie en keuzemogelijkheden kun je https://www.oxyextensions.nl bezoeken

Microring extensions

Bij deze vorm van haarverlenging kun je kiezen om plukken of banen te laten bevestigen. De haar extensions worden samen met een plukje van je eigen haar door een ringetje gehaald en daarna bevestigd door deze met een tangetje vast te drukken. Deze hair extensions waren pure horror voor mij. Na 2 dagen kreeg ik acne achtige uitslag op mijn achterhoofd en in mijn nek. Ik heb de ringetjes zelf met een tangetje los gemaakt en dat voelde meteen een stuk beter! Een paar dagen later was de uitslag weer weg. Wie weet is dit wel de juiste manier van haar verlenging voor jou, maar ik vond het een hele nare ervaring!

maxx-miller-189710

Flip in hair om je haar te verlengen

Flip in hair is mijn favoriete manier van haarverlenging. Flip in hair brengt namelijk helemaal geen schade toe aan je eigen haar, Je kunt het snel stylen en is erg comfortabel om te dragen. Door middel van een doorzichtig nylon draadje plaats je de flip in hair als een halo op je hoofd. Kam je eigen haar er over heen en je zult er niks van zien! Ik gebruikte deze altijd in combinatie met clip extensions.

 

 

Recent Posts