5 Deodorant fabels die iedereen moet weten!


Over het algemeen gebruiken we allemaal deodorant. Helemaal niks raars aan, we willen nu eenmaal lekker ruiken, zweetlucht maskeren en fris voor de dag komen. Toch zijn er een aantal dingen die je moet weten over deo, en dan met name de fabels over dit product. Ik laat je niet langer in spanning en ga jou bijpraten

Misschien ook interessant: Dit is de beste manier om te douchen

Als je een goede deo hebt gevonden, kun je deze je hele leven gebruiken.

Het is altijd een dingetje om een deodorant te vinden die bij jou past. Hij bevalt goed en je wil nooit meer een ander merk kopen. Maar wist je dat je na verloop van tijd beter van deo kunt wisselen? Als je dezelfde deo een lange periode gebruikt kan je lichaam immuun raken.

Mannen en vrouwen moeten een aparte deodorant gebruiken.

Waarom? Voor de geur misschien. Want als man zijnde wil je misschien niet naar bloemenweide ruiken. Voor de werking maakt het niet uit. Je kunt gerust de deo van je vriend gebruiken.

Iedereen heeft deodorant nodig.

Wrong. Er zijn namelijk mensen die het ABCC11 gen hebben, en als je de gelukkige bezitter van dit gen bent, heb je never nooit las van een zweetlucht. Helaas komt dit gen maar bij weinig mensen voor.

24-uur bescherming werkt echt!

Als een merk dit beloofd zitten ze fout. Er bestaat niet zoiets als een beschermende deodorant aangezien een deodorant volgens de FDA eisen slechts 20% zweet verminderd. Een extra sterke deo verminderd 30% zweet.

Je moet elke ochtend deo opdoen.

Breng je elke ochtend deo onder je oksels aan? Dit kun je beter anders aanpakken. Deodorant opdoen voordat je gaat slapen is veel effectiever. Je zweetklieren zijn ’s nachts droger en dan kan de deo effectief inwerken zodat je volgende ochtend zweet-vrij kan beginnen!

Bron: Purewow

Recent Posts