5 Positieve tips voor een fris huis


How about: Al die kerstmeuk er uit (Ja sorry, we zijn er voor dit jaar weer klaar mee) en een nieuw fris huis tegemoet. Ik denk dat er veel vrouwen zijn die dit gevoel evenaren. Want een nieuw jaar, betekent een frisse start. Wil jij weten hoe jij je huis weer eens even lekker kunt opfrissen? Dan zijn de volgende tips een must read!

5 Praktische tips voor een fris huis

 

Ga voor minimalistische deco

Less is more. Meer ruimte in huis betekent meer ruimte in je ziel. Kies daarom voor minimalistische decoratie als een simpel vaasje of geometrische vormen. Je kunt ook een enkel geurkaarsje plaatsen of werk met natuurlijke materialen. Het brengt je hoofd heerlijk tot rust.

monstera

Go green

Het plaatsen van een plant doet al veel wonderen voor je huis. Het liefst zo’n grote stylish plant als een monstera of sansevieria doet het goed. Zo’n groene plant oogt meteen een stuk frisser en het bevorderd de luchtkwaliteit in huis.

Verander je interieur

Als je jouw interieur gaat verplaatsen krijg je meteen een nieuwe frisse kijk op je huis. Wellicht kun je nog ergens ruimte besparen en effectief gebruiken. Do what makes you happy!

Ga een weekend opruimen

Op de paar maanden moet jij jouw huis een grondige opruimbeurt geven. Het is noodzakelijk om je huis op orde te houden en het lekker op te frissen. Begin boven en werk kamer voor kamer af naar beneden toe. Het klinkt als een vervelend klusje, maar je zult blij zijn met het resultaat!

fris2

Misschien ook interessant: Dit worden de grootste interieurtrends in 2017!

Zet een raam open

Of het nu te warm of te koud is om een raam open te zetten; het is belangrijk om je huis op te frissen. Al is het maar een half uurtje per dag. Je zult merken dat je er ook nieuwe energie van krijgt!

Recent Posts