4 handige DIY’s in huis die je geld besparen!


image-2017-05-30 (1)

Het huishouden kan helaas aardig duur uitpakken, vooral als er iets kapot gaat. Deze DIY’s in huis helpen jou om je kosten zo laag mogelijk te houden. 

Oude spullen over? Iets kapot of vies? Gooi ze vooral niet weg! Je kunt er nog heel veel dingen mee doen, zonder dat het het misschien door hebt! Voor je het weer heb je een splinter nieuw interieur voor een lage prijs.

4 handige DIY’s in huis die je geld besparen!

Eigen groentes laten groeien

Moestuintjes van de AH gemist? Geen probleem! In dit filmpje kun je namelijk zien welke groentes je opnieuw kunt planten na gebruik. Op deze manier ben je niet alleen lekker bezig in de tuin, maar hoef je ook minder naar de supermarkt! Daarnaast is het natuurlijk super fijn dat je weet dat je groentes uit je eigen tuin komen, in plaats van uit de supermarkt zonder dat je weet wat er mee gebeurd is!

Oude t-shirt naar kussenslopen

Dit is een hele leuke en redelijk makkelijk DIY. Het komt vaak voor dat je een lievelingsshirt hebt en dat hier een gat in komt. Door deze DIY krijg je favoriete shirt toch nog een goed plekje in het huis! Daarnaast hoef je niet meer naar de Ikea voor nieuwe kussenslopen, maar kun je gewoon in je kast opzoek naar oude t-shirts die goed bij elkaar passen. Gelukkig komt er geen gedoe met naald en draad aan de pas en geeft deze manier een heel gaaf detail.

Oude meubelen

Het is al lang bekend dat oude meubelen niet weggegooid hoeven te worden! Likje verf en nieuw kussentje op de stoelen en het lijkt net of je ze nieuw uit de winkel hebt! Je moet natuurlijk wel een spuitbus met verf aanschaffen, maar wanneer je deze bij de HEMA haalt is dit natuurlijk een stuk goedkoper dan nieuwe meubelen!

Schoonmaaktips

Met kinderen in huis (en trouwens ook zonder ;)) gebeuren er natuurlijk veel ongelukjes. Een glas omgevallen, een ongewenste tekening op tafel of vieze keukenapparaten. Met zit filmpje los je deze problemen allemaal zelf op!

https://www.instagram.com/p/BUr79g3hr-x/

Een fijn, opgeruimd huis met ‘nieuwe’ meubelen. Wie wilt dat nou niet, toch? Gelukkig is het internet er tegenwoordig om ons te redden met onze grootste problemen in het huishouden. Wanneer we daar ook nog eens extra geld mee besparen, is dat natuurlijk helemaal mooi meegenomen!

Recent Posts