5 Unieke reisbestemmingen voor op je bucketlist!


Je kent ze wel, van die plekken die te mooi zijn om waar te zijn. Laat staan om ze een keer zelf te bezoeken. Hieronder 5 unieke plekken die we écht het paradijs op aarde kunnen noemen. En dan heb ik het niet alleen over zon, zee en parel witte stranden. Laat de avonturier in je los en zet ze op jouw bucketlist. Zou jij een van deze droom bestemmingen willen bezoeken?

 

You can swim in #LakeHillier and no need to worry about kids as if they stay still they’ll float from the salt.

Een foto die is geplaatst door Lake Hillier (@lakehillier) op


Lake Hillier – Australië 

Het práchtige roze meer in Australië. Ja, dit is echt waar, een roze meer, naast een blauwe zee. Je zou misschien denken dat dit menselijk gemaakt is, maar dit is puur natuur! Dit komt door bepaalde organismen in het water. Zelfs wanneer je het water uit het meer haalt, blijft het roze. Deze locatie is zeker een plekje op je bucketlist waard.


Popeye Village – Malta 

Van verschillende verhalen bleek al dat Malta de moeite waard was te bezoeken, maar na het zien van Popeye Village is het helemaal zeker. Het dorpje heeft zijn naam te danken aan de gelijknamige film die er geschoten is. Sindsdien is het een toeristische trekpleister. Het mini dorpje staat prachtige tussen de omliggende natuur. Zeker een bezoekje waard!

50 Shades of Blue ? | Astarte Suites Hotel | #Santorini #BeautifulHotels

Een foto die is geplaatst door Astarte Suites Hotel Santorini (@santorini_greece) op


Santorini – Griekenland 

Het mooie Griekse eiland dat bekend staat om de prachtige witte huizen, het mooie heldere water en het geweldige uitzicht. Het decor is de perfecte plek om prachtige foto’s te maken. Het eiland bevat meer dan 250 kerken. In combinatie met het geweldige weer en het heerlijke eten is dit bucketlist material.

Tag who you’d stand with ?? Photo by: @difruscia #TravelingOurPlanet and follow us to be featured!

Een foto die is geplaatst door Travel | Earth | Nature (@travelingourplanet) op


Petra – Jordanië 

De stad is gelegen tussen twee heuvels waardoor het bijna helemaal ingesloten is. De hele stad is uitgehakt in de rotsen. De weg naar de stad is een aardige tocht, maar dat is het zeker waard. In 2007 werd deze stad zelfs bekroond tot een van de zeven nieuwe wereldwonderen. Tip: ’s nachts wordt de stad verlicht met lampjes, dit zorgt voor een nóg meer bijzondere ervaring.


Marieta Islands – Mexico 

Oftewel het verborgen strand. Dit strand is helemaal omringt met rotsen. Hierdoor is het bijna niet te zien van buitenaf. De enige manier om dit te bereiken is om er met de boot heen te varen en er dan naartoe te zwemmen. Het strand wordt ook wel ‘beach of love’ genoemd door de bijzondere ervaring. Je kunt er zelfs snorkelen! Zeker een bijzondere plek voor een bijzondere vakantie.

Door: Letizia

Recent Posts