5 apps die jouw veel geld gaan besparen!


Besparen is soms erg moeilijk, maar gelukkig zijn er wat handige hulpmiddelen voor! Ik heb een lijstje gemaakt van vijf handige apps die jou kunnen helpen bij het besparen. Hopelijk kunnen ze ook jou helpen!

Mijn Huishoudboek

€2,99 – Voor iOS en Android

Met deze app kun je een overzicht maken van alle inkomsten en uitgaven. Op die manier heb je direct inzicht in je uitgavenpatroon én helpt het je om je geld beter te beheren. In de app kun je aangeven wat je binnenkrijgt en wat je waar aan uitgeeft. De app maakt er zelf grafieken/diagrammen van, waardoor je gemakkelijk ziet waar het meeste geld naar toe gaat.

De app duurt heel even om door te krijgen, maar daarna werkt hij super goed! Een paar extra positieve puntjes: het is te gebruiken zonder internet en het is mogelijk meerdere rekeningen toe te voegen. Zo heb je dus écht al je financiën in één overzicht!

Scoupy 

Gratis – voor iOS en Android

Scoupy is een app vol acties voor korting of zelf gratis boodschappen. Het hele jaar door geeft deze app acties van de supermarkten waar jij aangeeft de meeste boodschappen te doen. Het werkt als volgt: jij koopt het product in de supermarkt. Daarna bewaar je de bon en scan je deze in, in de app. Wanneer je dit doet krijg je binnen 2 werkdagen je geld terug, super snel dus! Sommige producten zijn helemaal gratis en andere kun je proberen voor €1,- of krijg je bijvoorbeeld de helft van het geld terug. Ideaal!

Groupon

Gratis – voor iOS, Android en Windows

Deze app is al best bekend, maar nog steeds een hele goede! De app geeft namelijk kortingen van 50 tot 70% op bezienwaardigheden, activiteiten, reizen, eten en drinken en producten. Ik zelf gebruik hem vaak wanneer ik uit eten wil. Vaak staat het restaurant van jouw keuze er namelijk op! Soms hebben restaurants aangepaste menu’s voor gebruikers van Groupon, maar dat maakt het er niet minder op. Wel wordt het heel erg op prijs gesteld dat wanneer je dan toch zo weinig betaald, je wel een aantal drankjes besteld (dit valt namelijk buiten de prijs). Wel zo lief voor het restaurant!

Vakantiepiraten

Gratis – voor iOS en Android

Speciaal voor de travellovers onder ons. Vakantiepiraten zit namelijk vol met acties en aanbiedingen voor vluchten, vervoer en verblijf. De app heeft heel veel verschillende acties en dus voor ieder wat wils. Of je nou op wintersport of zonvakantie, verre vakantie of een bestemming dichtbij wilt, er komt altijd wel iets langs. En natuurlijk het mooiste van allemaal: al deze reizen zijn met een fikse korting te boeken! Zo kun je echt genieten van je vakantie.

Toogethr

Gratis – voor iOS en Android

Dé app voor het carpoolen. Je plaatst gemakkelijk een aanbod of een vraag voor een rit. Op deze manier helpen we elkaar en het milieu! Vooral plekken als festival, vervoerknooppunten, grote steden en pretparken zijn populaire plekken om naar mee te rijden. Je stuurt via de app een berichtje en wisselt pas gegevens uit als beide partijen (dus de bestuurder en de meerijder) het geaccepteerd hebben. De app kost niks, maar de chaffeur kan zelf om een bijdrage vragen, die van te voren in de app weergegeven wordt. Heel makkelijk maar ook heel veilig! Super fijn als je een dagje weg wilt, maar niet in een overvolle trein wilt staan of simpelweg nieuwe mensen wilt ontmoeten!

Hopelijk hebben deze apps jou ook bij het besparen en houd je wat meer geld over aan het einde van de maand.

Door Letizia

 

Recent Posts