5x Geniale en goedkope tools voor je huisdier!


goedkope tools

We houden onwijs veel van onze huisdieren. Ze zijn de maatjes in ons leven en geven ons steun als dat nodig is. Je voelt je nooit alleen met een huisdier in huis. Ze zijn praktisch lid van het gezin. Om het leven van de huisdier eigenaar een beetje makkelijker te maken, hebben we vandaag 5 super geniale tools voor je op een rijtje gezet die je voor een paar euro kunt kopen op AliExpress. We zoomen voornamelijk in op goedkope tools voor honden en katten. Kijk je met ons mee?

Ben jij zo’n hondenmens of een poezenmevrouwtje die wel wat hulp kan gebruiken bij het verzorgen en bezig houden van de huisdieren? Dan heb je wellicht iets aan de volgende artikelen en goedkope tools.

 

cat2

De draaitafel puzzel voor katten

Deze draaitafel lijkt op een bekende variant, maar bij deze heeft de kat de mogelijkheid om een snoepje uit het voederbakje te pakken zodra de bal roteert. Een leuk spelletje voor de slimme kat! Je kunt de draaitafel voor €7,71 bestellen via dit AliExpress linkje .

 

fles1

Portable drinkbak voor kat en hond

Ben je onderweg met je hond of kat? Dan kun je beter altijd wat te drinken voor ze meenemen. Deze drinkfles is erg handig voor onderweg! Klap het bakje open en je kunt je huisdier er makkelijk uit laten drinken. Deze draagbare drinkbak kost zo’n €2,50 via dit AliExpress linkje

 

hond1

De funny fopspeen

In de categorie geniale speeltjes voor zowel hond als eigenaar presenteren wij … de smiley fopspeen! Voor €1,99 kun je hem via dit AliExpress linkje bestellen. Let op, er zijn zo’n 500 goede reviews, maar de veiligheid is net zoals bij elk speeltje niet gegarandeerd.

 

glove1

True touch magische borstel handschoen

Ben je moe van alle haren in huis en stofzuig jij je een ongeluk? Probeer je huisdieren dan eens te borstelen met de true touch magische borstel handschoen. Je kunt de geborstelde haren makkelijk verwijderen voordat ze überhaupt op de grond vallen.  De handschoen kun je voor €2,94 bestellen via dit AliExpress linkje .

 

muidjes

10 muisjes voor €1,79

Dit is met recht het favoriete speeltje van mijn katten. Er zit catnip in de muisjes en ze vermorzelen graag de veertjes. Er zitten tien muizen in een pakje, dus als er een onder de kast is weggewerkt is er geen nood aan de man. Ze kosten €1,79 per 10 en je kunt ze bestellen via dit AliExpress linkje.

Shoppen met korting bij AliExpress!

Heb je nog nooit via AliExpress besteld? Wat zonde! Want je kunt zoveel geld besparen op leuke cadeaus, kleding en handige spullen. Gelukkig heb ik goed nieuws. Als jij je via deze link aanmeldt krijg je €17,00 aan coupons om te besteden in de webshop/app. Zo kun jij je eerste aankopen voor weinig of zelfs gratis kopen! Deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe leden/accounts. Mocht je al een account hebben, dan kun je het beste de app in de gaten houden. Er worden nog vaak coupons uitgedeeld!

Recent Posts