6 Makkelijke manieren om geld te verdienen met je telefoon!


telefoon

De meeste mensen kunnen wel een extra zakcentje gebruiken naast hun reguliere inkomen. Het is altijd fijn om wat geld achter de hand te hebben en te gebruiken voor de leuke dingen in het leven. Al is het maar om eens een keer lekker uit eten te gaan zonder dat dit bedrag van je loon afgaat.

Er zijn veel mogelijkheden voor een side hustle. En voor veel dingen hoef je niet eens uren te gaan werken. Doe het gewoon makkelijk vanaf je telefoon. Wij delen een paar voorbeelden van werk of opdrachten die je met behulp van je telefoon kunt uitvoeren.

Affiliate marketing

Als jij via social media of een website een link deelt naar een product, dan krijg jij een percentage van het aankoopbedrag van iedereen die het product via jouw link besteld. Bijna elke webshop doet aan affiliate marketing! Denk maar eens aan webshops als Bol.com, Hema, Decathlon, Media markt en nog veel meer! Een speciale link kun je genereren via een website als Linkpizza die met diverse adverteerders samenwerkt. Het leukste: Iedereen kan het doen!

Google Adsense

Heb je een website? Dan kun je advertenties via Google Adsense plaatsen. Met de app kun je erg handig bijhouden hoeveel je hebt verdient. Zo kun je al een tientje per dag verdienen. Op maandbasis is dit een zeer mooi bedrag!

Roamler

Via de roamler app kun je geld verdienen door opdrachten uit te voeren in winkels. Je kunt dus betaald worden door gewoon jezelf te zijn tijdens het shoppen! Bedrijven willen bijvoorbeeld graag weten hoe hun product er bij staat in de winkel. Per opdracht krijg je een paar euro en je kunt uitbetaald worden via Paypal. Ook smartspotter is zo’n dergelijke app.

Foap

Via Foap kun je geld verdienen met je foto’s! Ben jij een goede fotograaf? Stel dan een portfolio samen en verdien met jouw werk. Een amateurfotograaf met talent is namelijk voor veel bedrijven goedkoper dan een professional.

Euroclix

Heb je even een paar minuutjes over? Vul dan een enquête in! Euroclix is het meest bekende platform in Nederland om geld te verdienen met het invullen van enquêtes en door online te shoppen! Zou je dus een aankoop willen doen bij Bol.com, bezoek dan de Bol.com website via Euroclix. Dan kun je punten sparen die je uiteindelijk kunt inwisselen voor geld. Euroclix is betrouwbaar en ze betalen snel uit. Hier kun jij je aanmelden bij Euroclix

NuCash

Geld verdienen met het invullen van enquêtes, simpel klikken op advertenties en meer online opdrachten? Dit kan via de app en website NuCash! Via deze website kun je met korting shoppen, maar er is ook een gedeelte waar je geld kunt verdienen. Ik zeg: Het beste van beide werelden! Uitbetalen kan al vanaf €10,00, en ik zal je zeggen: Daar kom je al snel aan als je een paar opdrachtjes hebt uitgevoerd en je profiel compleet hebt gemaakt. Persoonlijk vind ik dit een van de makkelijkste manieren om online geld te verdienen. Hier kun jij je aanmelden bij NuCash

 

* Dit artikel bevat affiliatelinks

Recent Posts