Deze 7 high-end producten zijn volkomen onnodig!


image-2017-06-28 (1)

Deze week stond Prada in het nieuws omdat zij uitkwamen met een paperclip die maar liefst €125,- kostte. Belachelijk natuurlijk, maar zij zijn niet het enige merk dat met spullen uitkomt waarvan je denkt: hmm, is dit echt nodig in een merk variant? Hier een top 7 van de meest onnodige dure merkproducten!

Deze 7 high-end producten zijn volkomen onnodig!

1 – Prada Money Clip – €165,-

First world problems: Wanneer je zo veel geld hebt, dat je je geld bij elkaar moet houden met deze Prada Money Clip van $185,-. Hij lijkt verdacht veel op de standaard kantoor paperclip, maarja, die is natuurlijk niet van Prada.

2 – Chanel Boomerang – €1200,-

https://www.instagram.com/p/BUKm63uhhji/?tagged=chanelboomerang

Want ja, wat zal het niet allemaal kosten om naar Australië te vliegen en daar een originele te kopen, toch? Er was veel gedoe omdt geclaimd werd dat dit een vorm van racisme was. Of we het daar mee eens zijn weten we niet helemaal, maar dat het onnodig is, daar is geen twijfel over mogelijk!

3 – Louboutin Nagellak – €50,-

De schoenen zijn prachtig en stralen luxe uit, maar over deze nagellakjes heeft niemand een goed woord te zeggen. Je zou toch wat dekking verwachten voor een potje nagellak van vijftig euro…

4 – Louis Vuitton Skateboard – €7.800,-

Met een skateboard ben je natuurlijk sowieso cool, maar met dit skateboard van Louis Vuitton span je natuurlijk de kroon. Je bent dan wel alleen bij €8000,- lichter en daar mee is het ook het duurste item uit dit rijtje. Maar okeee, je bent dan wel één van de drie gelukkig (of toch niet?) die deze limited editon te pakken heeft kunnen krijgen.

5 – Chanel Tennisracket – €1450

https://www.instagram.com/p/BUNUMvslFkM/?tagged=chanelsport

Wel een heel goed idee om jezelf aan het sporten te krijgen. Als je eenmaal 1500 euro lichter bent, gaan die kilo’s er aan een stuk sneller vanaf denk ik ;).

6 – Dior Telefoon – €3900

De kwaliteit van deze telefoon schijnt aardig achter te lopen op de gemiddelde telefoon vanuit China, maar hé, het is wel een echte Dior hè. En wij maar denken dat een iPhone een duur ding is…

7 – Marc Jacobs potloden (niet meer te koop)

Perfect verjaardagscadeautje voor je kind van 2. Gewoon kleurpotloden geven van Marc Jacobs!

Recent Posts