7x daily life inspiratie voor de herfst!


herfstDe herfst is mijn favoriete seizoen. Hoewel de afnemende temperaturen iets minder zijn, heeft de herfst fijne aspecten. Zo kan ik enorm genieten van een warme kop koffie op een donkere dag. De warme herfst decoratie en de gezelligheid in huis.

Als de dagen koud en guur zijn kan ik erg veel inspiratie halen uit Pinterest. Maar ik struin ook graag de websites van mijn collega-bloggers af voor de nodige inspiratie. Om jou ook te voorzien van een leuke dosis herfst inspiratie deel ik een aantal daily life artikelen van andere bloggers

Missdudeblogging | 7 Thuis activiteiten voor de kinderen

Hoewel we de afgelopen periode veel mooie dagen hebben beleefd, komt er ook een tijd van regenachtig herfst weer aan. Tijdens deze dagen kunnen we voor de kinderen beter een binnen programma organiseren. Missdudeblogging heeft daarom 7 super leuke thuis activiteiten voor de kids bedacht.

Nancysfashionstyle | Pleated skirt fall version

Weet je nog niet wat je kunt aantrekken dit najaar? Dan kan Nancy van Nancysfashionstyle jou misschien helpen. Ze post de leukste outfits op haar blog en in dit artikel laat ze een mooie pleated skirt zien. Je kunt hier hele mooie combinaties mee maken!

 

herfsthuis

Tipsvoorjou | Woontrends herfst – winter 2018 – 2019

Anja van Tipsvoorjou praat je bij over de woontrends voor de herfst en winter van 2018 en 2019. Wat kunnen we allemaal in huis halen om het gezellig te maken? Welke trends staan stijlvol in jouw huis? In het artikel kun je genoeg inspiratie opdoen!

Lifebyxenia | Pompoensoep met kerrie

Als ik aan het najaar denk, dan kan ik in een adem ‘pompoenen!’ zeggen. Deze groente word rond deze periode geoogst en kan door voor decoratie of als ingrediënt in diverse gerechten. Op Lifebyxenia kun je een heerlijk recept voor pompoensoep met kerrie vinden. Bon appetite!

Jouvence | 21 redenen waarom de herfst zo leuk is en wat je kunt doen

De herfst saai? Helemaal niet! Op Jouvence kun je namelijk 21 redenen vinden waarom de herfst zo leuk is en wat je allemaal kunt ondernemen. Netflix, thee, warm dekentje … moet ik nog meer zeggen?

ggmsbaps6k0-i-m-priscilla

Maaikeschrijftop | Favoriete uitje: Oerr

Dit seizoen is ook de uitgelezen kans om de natuur in te gaan. Er is namelijk niks zo fascinerend dan een bos in de herfst. Met de kinderen kun je speelbos Oerr bezoeken. Maaike schreef er een leuk artikel over. Een super leuk uitje voor het gezin!

Meermetmama | Zelf vetbollen maken

In het najaar helpen veel mensen de natuur door zelf vetbollen te maken voor de vogels. In de periode dat er niet zo veel voer te vinden is kun je ze gaan bijvoeren. Een prachtig gezicht in je tuin! Via deze DIY van meermetmama kun je zelf vetbollen maken om op te hangen!

Recent Posts