Action beauty shoplog #2


action beauty shoplog

Als echte budget shopper kom ik maar al te graag bij de Action. Ik haal er altijd een aantal vaste dingen, maar natuurlijk snuffel ik ook altijd even rond wat ze voor de rest nog hebben liggen. Zo shopte ik deze keer een aantal nieuwe dingen en maakte een Action beauty shoplog.

Misschien interessant: Low Budget: Tips & Creaties

????????????????????????????????????

In mijn mandje gingen als eerste een aantal dingen die ik altijd bij de Action haal, lippenbalsem en douchegel. In de winter zien mijn lippen er altijd wat gezonder uit met een laagje glans eroverheen en mijn favoriet is deze lippenbalsem van de Action. Lekker goedkoop, maar wel top. De douchegel is van Hegron en gewoon lekker fris en goedkoop.

Op de één of andere manier kan ik nooit de Action verlaten zonder een notitieboekje, dus sloeg ik deze keer dit PU A5 notitieboekje met lijntjes aan de haak. Die kan weer mooi in mijn tas.

Max & More lippenbalsem 2 stuks          – €0,79
Hegron douchegel Balance 300ml            – €0,89
PU notitieboek 80 vel A5 lijn                      – €1,69

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Bij het make-up schap blijf ik altijd wel een tijdje staan, je weet maar nooit wat voor budget topper je er vindt. Zo heb ik een hele tijd poeder van de Action gebruikt, tot hij uit het assortiment ging. Ik kwam een hoop make-up tegen die ik nog nooit eerder bij de action heb gezien, tijd om uit te proberen dus! Ik scoorde onder andere deze lipsticks met lipliner. Te goedkoop om te laten liggen, dus ik heb twee kleuren meegenomen: Dark Red & Nude.

Max & More lipstick en lipliner                  – €0,79

 

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Toen ik dit palette zag liggen maakte mijn hart wel even een sprongetje. Een contour palette bij de action? Yes! Zelfs de dame achter de kassa wist niet dat ze die hadden. Jammer dat ik er thuis achter kwam dat iemand hem in de winkel alvast voor me geswatcht heeft, maar dat mag de pret niet drukken. Er zitten overigens ook nog een handleiding bij, handig!

Max & More contour palette                     – €1,99

 

????????????????????????????????????

Als laatste nog een make-up product dat ik nog nooit bij de Action heb zien liggen, namelijk deze highlighting concealer. Het is er één met ingebouwd kwastje, wat ik altijd wel fijn vind.

Max & More vloeibare concealer             – €1,39

Lees ook: Action beauty shoplog #1

Ik ben helemaal blij met mijn aankopen in deze action beauty shoplog, ik kan niet wachten om de make-up uit te proberen. De totaalprijs van deze producten komt uit op €8,33. Voor dat geld vind ik dat ik behoorlijk wat toffe dingen heb gescoord.

Ik ben benieuwd waar ik de volgende keer mee thuiskom

# Dit is een gastblog, geschreven door Mylou van Theblognextdoor. Bezoek haar blog voor meer leuke artikelen!

Recent Posts