Action budget shoplog #5


action5.0

Ik heb een obsessie met decoratie. En vooral budget decoratie! Je vindt me dan ook wekelijks in winkels zoals Action en Big Bazar. Vandaag heb ik voor jullie een mini shoplog met vooral dingetjes van de Action en een paar van de Hema. Ik heb in totaal 6 dingen gekocht en heb minder uitgegeven als €5!

action shoplog5.1

Als eerste zag ik op een kopstelling deze gekleurde vaasjes! Super leuk zonder iets er in maar ook gaaf met (nep) bloemen.

Vaasjes | €0.78 per stuk.

action shoplog5.2

Om een klein beetje een beeld te geven van hoe de vaasjes zijn met bloemen, heb ik er even 2 nep bloemen bij gepakt. Deze bloemen komen uit andere vaasjes die ik ooit kocht bij het Kruidvat. Maar je kan er natuurlijk elke soort bloem in doen! Bij de Action kun je al vanaf €0,45 zulke bloemen kopen!

action5.6Ik kocht nog een vaasje! Ik vond deze vorm en de dip-dye erg gaaf. Ook dit is weer een vaasje die je prima leeg, als decoratie, kan neer zetten.

Dip Dye vaasje | €0.49

action shoplog5.3

Maar met bloemen kan ook! Bij dit vaasje heb ik beide bloemen erin gedaan, want één stond toch net minder leuk.

action shoplog 5.4

Met het oog op het steeds warmer wordende weer werd ik verliefd op dit flesje met schelpen!

Fles met schelpen | €0.65

actionshoplog5

Toen ik klaar was bij de Action, liep ik met een boos 5-jarig kereltje. Ik had namelijk alleen voor mezelf spullen gekocht en dat was niet goed. Dus we moesten nog even snel naar de Hema.

De Hema heeft Metal Construction kits. Deze deden me heel erg aan Meccano denken, waar wij vroeger thuis mee speelden. Dus we namen 2 setjes mee. Moet er wel bij zeggen dat er op het doosje 3+ staat. Maar zelfs ik had een beetje moeite met het in elkaar zetten van het vliegtuig. ik vraag me dan af of ze niet beter een hogere leeftijd erop hadden kunnen zetten.

Metal construction kits | €1.00 per stuk (HEMA)

Wat vind jij het leukste item uit de shoplog?

Dit is een gastblog gemaakt door Lotte van Makeupjunkie.nl

Lees ook:

Action beauty shoplog #1
Action beauty shoplog #2
Action shoplog #3
Action budget shoplog #4

Recent Posts