Action budget shoplog #6


Een nieuw huis, daar horen natuurlijk nieuwe spullen bij! En waar kun je leuke spullen voor een klein bedrag kopen? Precies, bij de Action. Ik heb verschillende dingen gekocht die ik erg goed kan gebruiken in mijn appartement. Denk hierbij aan decoratie, schoonmaakbenodigdheden en kattenspullen. Benieuwd welke goedkope aanbiedingen ik deze week heb ingeslagen? Kijk dan snel even mee!

action1

Deze geurkaarsen zijn niet alleen functioneel, ze zien er ook nog eens goed uit. De houten top past erg goed bij de vinyl vloer. Ze ruiken naar frisse linnen en bloemenweide en kosten €2,35 p.s.

action7

Is deze industriële hanglamp niet geweldig? We hebben er 5 gekocht zodat we deze in bijna elke kamer van het appartement kunnen plaatsen. Daarnaast kun je bij de Action ook LED peren kopen. Ze kosten wat meer, maar dat verdien je later terug op de energiekosten. De lamp kost €4,99 en de LED peer kost €3,99 p.s.

action5

Dit is een hele handige tool om je ramen mee te wassen. Het is namelijk een sop-spuiter, trekker en droogdoekje in een! De kosten? €3,99!

action3

Daarnaast heb ik ook nog een paar koopjes gescoord op de afdeling voor uiterlijke verzorging. Het haarmasker kende ik al uit de haarverf pakjes van L’oreal. Dit masker voedt het haar intens! – Oké, deze zin klinkt misschien gestolen van de commercial, maar er is werkelijk niks aan gelogen. Ik kocht ook een tube tandpasta. Niet omdat het kan, maar omdat het moet. Haarmasker: €1,79, Colgate tandpasta: €1,29.

action4

We love! De Honingraatjes van Venco zijn een ware verslaving. Ik heb ze sinds kort ontdekt en telkens als ik een bezoekje aan de Action breng neem ik een paar zakjes mee. Ze zijn geloof ik ook alleen maar bij de Action verkrijgbaar, en niet in de supermarkten. Venco honingraatjes: €0,99.

action6

De bloemen op het etiket van deze allesreiniger zien er uit alsof ze vers uit de Provence zijn geplukt. Alleen daarom moest ik dit schoonmaakmiddel van Ajax meenemen. Gek hé, dat een mooi product je koopkracht laat toenemen. Hopelijk maakt hij ook schoon! Ik heb hem nog niet geprobeerd. Ajax allesreiniger: €1,29

 

action2

Hetzelfde geld voor dit wasmiddel van Sunil. Bij het openen van mijn wasmachine stel ik me een tropisch bounty eiland voor. Sunil wasmiddel voor gekleurde en witte was: €2,89.

action8

Natuurlijk kan een welcome home gift voor mijn kat Tony niet ontbreken. Deze krabpaal heeft hij dan ook meteen in het gebruik genomen. Daar kan hij heerlijk zijn nageltjes aan krabben. Deze krabpaal kost bij de Action €3,99.

action9

Meneer heeft de poef ingepikt. Hij voelt zich als een koning op zijn troon. Tony verliest alleen erg veel haar, en die vervuilen mijn mooie poef die ik voor een tientje bij de V&D leegverkoop heb gehaald. Daarom heb ik een dekentje gekocht die ik er over heen kan leggen. Deze kost €0,99!

Wil je meer Action producten zien? Lees dan ook de onderstaande shoplogs!

Action beauty shoplog #1
Action beauty shoplog #2
Action shoplog #3
Action budget shoplog #4
Action Budget shoplog #5

 

Recent Posts