AliExpress budget shoplog

rsz_img_6414_2

Op AliExpress kan ik eindeloos rondkijken. Elke keer kom ik weer nieuwe dingen tegen die mijn interesse wekken. De gekste dingen, de leukste dingen en de mooiste dingen. En het allerleukste is: het is allemaal spotgoedkoop! Goedkoop kunnen we altijd wat mee, toch? Ik laat zien wat ik de laatste tijd bij AliExpress geshopt heb.

Bij AliExpress shop ik het liefst accessoires en handige tools. Die zijn op deze manier heel goedkoop, en er kan ook weinig mis mee zijn. Ik heb met dit soort producten nog nooit een miskoop gedaan eigenlijk. (Je kan natuurlijk altijd op de beoordelingen letten, soms zitten daar ook klantfoto’s bij)

rsz_img_6414_2

Zo ben ik uitgekomen op deze Brush Egg ($1,07 inclusief verzendkosten) en deze Oval Brush! De Brush Egg is een handig hulpmiddeltje om kwasten schoon te maken, De Oval Brush is een dupe van de MAC oval brush. In verschillende formaten beschikbaar en handig om foundation mee aan te brengen of om met (crème) contour producten te werken.

rsz_img_6415_2

Ook erg handig: een droogrekje voor je kwasten! Deze was maar $3,09 en hij is zo fijn om te hebben.

rsz_img_6420

Naast make-up tools en handigheidjes koop ik ook graag sieraden via AliExpress. Ik houd altijd wel rekening met niet al te hoge kwaliteit, maar eigenlijk valt het me tot nu toe altijd mee. De verkoper beweerde dat de ring van echt zilver is; volgens mij zit er alleen laagje zilver omheen, maar de kwaliteit is wel veel beter dan echt de super goedkope ringetjes. Eigenlijk vergelijkbaar met een ring die je bij de Lucardi zou kopen. Hij kostte me $3.43. De oorbelletjes vond ik gewoon heel erg leuk! En die waren maar $0,29. Daar maak ik ze zelf niet voor.

rsz_img_6421_2

Ik heb ook nog zaadjes voor aardbeienplantjes besteld. Dit is wel echt een wilde gok geweest. Ik kwam plaatjes tegen van aardbeien in regenboogkleuren en daar verkochten ze dus deze zaadjes van. Eerst maar eens proberen te planten en kiemen, en wie weet heb ik over een tijd wel een regenboog-aardbeienplant. Een leuk experimentje voor $0,49.

rsz_img_6424_2

Ten slotte: nep wimpers! AliExpress heeft echt een heel uitgebreid aanbod nep wimpers waarvan de haartjes echt heel natuurlijk ogen. En dat voor $0,92. Van super volle nep wimpers tot heel naturel; het aanbod is enorm. Deze nep wimpers zijn wel echt aan de grote volle kant, maar zoals je kan zien met heel mooie haartjes. Er zijn er alweer meer onderweg.

Wat mij betreft een heel geslaagde shopsessie!

Nog wat AliExpress tips:

 • Koop het liefst van een verkoper met hoge beoordelingen.
 • Houd rekening met een redelijk lange verzendtijd: 2-4 weken is gemiddeld.
 • Als je toch kleding wilt kopen via AliExpress: koop het alleen als je klantfoto’s in de boordelingen hebt gezien, en die er goed uit zagen.
 • Met een AliExpress account kun je heel erg veel: je kan de status van je order zien, een overzicht van al je bestelde producten, contact opnemen met de verkoper, etc.

Veel budget shopplezier!

#Dit is een gastblog door Mariska van Matteandshimmer.nl 

 

Delen:

3 Reacties

 1. 30 maart 2016 / 14:33

  Leuke aankopen 🙂 ik heb laatst ook een heleboel nepwimpers besteld

 2. Lieke Huybregts
  30 maart 2016 / 20:29

  Leuke aankopen! Ik hou van dit soort artikelen! Ik heb geen ervaring met Ali.. moet dit met je creditcard of kan dit ook via de ‘Nederlandse’ betaal manier. Via ideal bijvoorbeeld?

  Groetjes!

 3. 31 maart 2016 / 11:27

  Ik bestelde onlangs oik bij Aliexpress. Je vind er echt álles en idd heel goedkoop. Jammer genoeg wist ik niet dat je op een bestelling hoger dan 50 euro bij dezelfde verkoper je nog eens extra douanne kosten moet betalen. Kwam er nog eens 26 euro bij. Bummer.
  Maar dat lappen se mij geen 2 keer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *