AliExpress verkoopt nu ook ZARA kleding dupes!


zara dupes

Misschien heb jij vandaag niet helemaal jouw dag, en kun je wel een leuk nieuwtje gebruiken. Als je op dit artikel hebt geklikt, dan ben je vast benieuwd naar alle ins and outs over dit onderwerp. Want ‘Zara’ items voor een AliExpress prijsje? Dat willen we wel! 

Zara is een winkel waar ik graag ga shoppen. De kwaliteit is oké, maar de designs zijn net weer even anders. En dat spreekt mij erg aan. Soms vind ik Zara iets te prijzig voor de kwaliteit die ze bieden. Ben je het met mij eens of wil je gewoon een koopje scoren? Lees dan even mee

Zara dupes van AliExpress

Een paar jaar geleden overkwam het me al eens. Ik scrolde door de AliExpress feed en ineens kwam ik een jurkje tegen die verdacht veel op een Zara jurkje leek. Ik wist het zeker, want ik had het jurkje tijdens het shoppen in mijn handen gehad, maar uiteindelijk terug gehangen. Het jurkje kostte bij Zara €49,95 en via AliExpress €13,95. Dat is toch een groot verschil, of niet? Uit pure nieuwsgierigheid heb ik het jurkje via AliExpress besteld. Na een paar weken kreeg ik het in de brievenbus. Het was een exacte kopie van het Zara kledingstuk! Ik was er erg blij mee.

Facebook community

In diverse Facebook groepen voor mode en beauty, zie ik vaak topics over dit soort dupes. Ik blijf graag op de hoogte over koopjes-ontwikkelingen, dus ik spit deze met plezier door. In een van de commentaren werd ik getipt over een andere Facebook groep, genaamd: Alie vs ZRA In deze groep worden linkjes gedeeld met Zara dupes. Erg handig en overzichtelijk! Een aantal Ali verkopers van Zara inspired artikelen zijn: BLSQR, Vadim en KPYTOMOA. Vul dit in bij de zoekbalk, en komt meteen bij leuke kleding uit!

Maar hoe zit dat nou met dupes?

Als je een Gucci tas uit China laat aanrukken, weet je dat deze nep is. Met Zara dupes is dit niet anders. Er is echter een verschil. De stoffen die Zara en de makers van dupe items gebruiken, kunnen misschien wel uit dezelfde fabriek komen. Ze worden echter door verschillende organisaties genaaid of in elkaar gezet. Maar ook in de winkelstraat komt het voor! Zo zag ik laatst een shirt bij de H&M gemaakt van dezelfde stof als een jurkje dat ik drie jaar geleden bij C&A had gekocht. ‘Made in China’, zullen we maar zeggen.

Shoppen met korting bij AliExpress!

Heb je nog nooit via AliExpress besteld? Wat zonde! Want je kunt zoveel geld besparen op leuke cadeaus, kleding en handige spullen. Gelukkig heb ik goed nieuws. Als jij je via deze link aanmeldt krijg je €17,00 aan coupons om te besteden in de webshop/app. Zo kun jij je eerste aankopen voor weinig of zelfs gratis kopen! Deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe leden/accounts. Mocht je al een account hebben, dan kun je het beste de app in de gaten houden. Er worden nog vaak coupons uitgedeeld!

Budget en Besparen Lifestyle

Mocht je leuke kleding in ‘Zara stijl’ voor een laag prijsje willen scoren, dan weet je nu waar je moet zijn! Wil je op de hoogte blijven van dit soort handige tips? Aarzel dan niet om lid te worden van onze Facebook groep: Budget en Besparen Lifestyle. Zie ik je daar?

 

*Deze post bevat affiliate links

Recent Posts