5 apps die helpen bij je goede voornemens


2017 is ondertussen begonnen (hoe snel is 2016 gegaan?!?) en daar komen ook de goede voornemens weer bij kijken. De eerste paar weken is het makkelijk, maar daarna zijn ze vaak moeilijk vol te houden. Gelukkig zijn deze apps ontwikkelt om de goede voornemens iets makkelijker te maken!

Deze 5 apps helpen bij je goede voornemens!

1: Aqualert – Gratis – iOS & Android

Wil jij meer water gaan drinken omdat je wilt afvallen of gewoon omdat het gezonder is? Deze app helpt jou hiermee door je door de dag heen herinneringen te geven dat je moet drinken. Je kunt een dagelijks doel in stellen op de app. Wanneer die dag drinkt, kun je invullen op de app hoeveel je gedronken hebt. De app rekent dan automatisch uit hoeveel je nog moet drinken en of hoeveel procent van je dagelijkse doel je zit.

2: MyFitnessPal – Gratis – iOS, Android & Windows

Deze app is een calorieën teller. Het handige aan deze app is dat je niet alles handmatig hoeft in te vullen, maar dat je op merk en product kunt zoeken. Veel Nederlandse producten staan er ook in! Sommige labels van producten kun je zelfs scannen! Hierdoor berekent de app automatisch de calorieën en andere voedingswaarde. Heel handig dus om bij te houden hoeveel calorieën je al hebt gehad en hoeveel je er nog mag nemen die dag. Dit deelt de app op in ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes. Daarnaast zit er ook een heel fitnessprogramma in de app, die je kunt aansluiten aan je stappenteller. Super handig om fit het nieuwe jaar in te gaan!

https://www.instagram.com/p/BOpqLCqAjfB/?tagged=myfitnesspalapp

3: Relax Melodies – Gratis – iOS & Android

Wil je dit jaar meer gaan ontspannen? Dan help deze app jou helemaal! Er zitten maar liefst 52 verschillende geluiden in deze app om te gebruiken bij het slapen, relaxen of mediteren. Doordat je super relaxt in slaap valt, beloofd de app ook dat je beter en uitgeruster wakker wordt. Hiermee kom je écht tot rust en zul je de rest van de momenten meer energie over hebben!

https://www.instagram.com/p/BCMRG85TReh/?tagged=relaxmelodies

4: iWish – Gratis – iOS & Android

iWish is een app die je helpt met het maken van een bucketlist. Ze hebben een lijst van meer dan 700 activiteiten in verschillende categorieën, die je kunt toevoegen aan je bucketlist. Het mooie aan deze app is dat ze je niet alleen de kans geven een bucketlist samen te stellen, maar dat ze je ook helpen met het behalen van dit doel. Zo kun je een to-dolist opstellen met wat er nodig is om dit doel te bereiken. Daarnaast kun je een long-term en short-term goal opzetten die je dichter naar je doel laten en beschikt de app over motivational quotes die je kunnen motiveren je doel te behalen!

https://www.instagram.com/p/qYf73vu_Nd/?tagged=iwishapp

5: QuitNow! – Stop met roken – Gratis (ook betaalde versie) – iOS & Android

Zoals de naam van de app al zegt, deze app helpt je met het stoppen met roken. Allereerst vul je in wanneer je gestopt bent. Daarna rekent de app met behulp van de gegeven die je invult uit hoelang je al gestopt bent en hoeveel geld je al hebt bespaard door niet te roken. Er zit een hele community achter de app waar je kunt chatten met anderen en daardoor elkaar kunt helpen. Ook zie je wat er met je gezondheid gebeurd, afhankelijk van hoelang je gestopt bent. Ook wanneer je weer verlangt naar een sigaret kunt je de app om hulp vragen. Hopelijk geeft deze app je de motivatie om eindelijk te stoppen!

https://www.instagram.com/p/2x7Hh5AfkT/?taken-by=quitnowapp

Succes met je goede voornemens!

We love goals!

Bij Budgetella houden we van doelen stellen en grenzen verleggen. Regelmatig schrijven we artikelen vol met tips die jou verder kunnen helpen. Wellicht heb je iets aan de volgende tips:

7 Gratis gezonde veranderingen die je nu kunt maken

Zo maak jij een realistisch bespaarplan!

8 Slimme tips om elke dag voldoende te drinken

Easy bespaartips die jou snel geld gaan opleveren!

Voorkom voedselverspilling en bespaar geld

 

Door Letizia

Recent Posts