Dit waren de belangrijkste beautyhypes van 2016


Met nog maar enkele dagen resterend in 2016 is een recap op beautygebied wel leuk. Wat waren de meest gehypete dingen op beautyvlak? Lees het hieronder en krijg een heerlijk nostalgisch throwback momentje. 

De belangrijkste beautyhypes van 2016!

Rainbow highlighter

https://www.instagram.com/p/BOYxCtYFuLb/?tagged=rainbowhighlighter

Er zijn ontelbaar veel DIY’s verschenen over deze meerkleurige highlighter en uiteindelijk hebben enkele beautymerken de rainbow highlighter effectief gemaakt én verkocht. Ik vind het er vooral erg mooi uitzien, maar effectief gebruiken? Daar pas ik toch voor 😉

Chroom en holografische nagels

Deze chroom nagels worden blijkbaar gecreëerd met een poeder en je kan kleuren zoals zilver, rosé en goud krijgen. Deze hype mag van mij absoluut mee naar 2017!

Metallic liquid lipstick

Merken zoals Milani, Ofra en LA Splash hebben de metallic liquid lipstick geïntroduceerd en het is een groot succes geworden. Instagram is overspoeld door deze trend die je makeup net dat level hoger brengt. Dit is volgens mij een trend die zeker wordt meegenomen naar 2017.

Unicorns

Van onesies en pantoffels tot makeupkwasten. We’ve seen it all in unicorn style! En aan deze trend ben ik absoluut schuldig, terwijl ik dit artikel typ met mijn unicorn pantoffels.

100 lagen makeup

Ik heb zelfs geen idee bij welke YouTuber deze hype begonnen is, maar opeens was ‘ie daar! 100 lagen lipstick, 100 lagen mascara, 100 lagen nagellak, je kan het zo gek niet bedenken en een YouTuber heeft het gedaan. De beste 100 lagen video wat mij betreft is deze van Jenna Marbles. Maar uhm, niet voor gevoelige kijkers!

 

Welke beautyhypes hebben jullie nog in gedachten? En welke blijven beter in 2016?

Recent Posts