Dé belangrijkste beautytrends die 2017 gaan maken!


Ik ben absoluut niet te vinden voor de “new year, new me” resoluties die vele vrouwen elk nieuwjaar opnieuw maken. Wél ben ik altijd super benieuwd wat het nieuwe jaar in petto heeft! Nieuwe dingen om uit te proberen om ze dan misschien op het einde van het jaar weer terug te vergeten. Kijk vandaag mee naar de beautytrends die in 2017 meer dan waarschijnlijk hun intrede zullen doen.

Deze beautytrends gaan het helemaal maken in 2017!

Smokey eyes, maar dan anders

Smokey eyes blijft een trend die veel dames maar wat graag onder de knie willen hebben. Laten we het in 2017 eens met andere kleuren proberen! Denk aan kobaltblauw of smaragdgroen!

Weg met contouring, hallo blush!

Net wanneer waarschijnlijk velen van ons het contouren onder de knie krijgen gooit de beauty-industrie het weer overboord. Maar de nieuwe trend is veel makkelijker! Kies voor rozige tinten als blush of een eerder koraalkleurige en breng deze aan langs de slapen en op de appeltjes van je wangen voor een subtiel effect.

Een nieuwe tint: oxblood red

De benaming is misschien iet wat raar maar de kleur is des te mooier! Oxblood red lijkt bordeaux maar bevat toch net een hint donkerbruin en paars. De laatste jaren kwam deze kleur al vaak naar voor in het najaar maar stilaan wordt het ook een trend om deze kleur gewoon in het voorjaar en de zomer te dragen. Voor de lippen misschien wat gewaagd voor sommigen maar als nagellak kleur is dit zeker een musthave!

Chrome nails

Ik sprak al over in mijn terugblik van 2016, de chroom nagels. Ik denk dat menig vrouwen zich aan deze fantastische trend gaan wagen. Is jouw manicure afspraak al geboekt? 😉

 

Meer HOT in 2017

Wil je naast deze beautytrends, weten wat nog meer hot en happening wordt in 2017? Wij namen de volgende trends en happenings onder de loep:

Dit worden de grootste interieurtrends in 2017

Filmtip 2017: 50 Shades darker

Zo kun jij 2017 beginnen met een schoon en fris huis!

 

 

Recent Posts