Big Bazar budget shoplog!


Afbeelding1

Vlakbij mijn huis zit een Big Bazar, waar ik ook altijd onderweg naar huis langskom. Het komt dus vaak voor dat ik een tussenstop maak en ga rondsnuffelen. Ik kom vrijwel nooit met lege handen thuis, zo ook deze keer niet. Ik kocht onder andere een heel tof fotolijstje en een zogeheten ‘fruit infuser’.

Afbeelding2

De eerste aankoop is dit fotolijstje. Het lijstje heeft een roségouden rand en een roze vlak met quote. Ik vind ‘m super schattig! Hij was er ook met een lichtblauw vlak met een andere quote. Ook waren ze er in een A4 formaat, maar deze (ongeveer A5) vond ik perfect.

Fotolijst koper 10×15 | €2,49

 

Afbeelding3

Vorige zomer waren ze niet aan te slepen, de zogeheten ‘fruit infusers’. Dit is een drinkfles met een inzet voor fruit of ijs. Hierdoor kun je je water een smaakje geven of lekker koud houden. Ik heb er toen geen gekocht, maar toen ik deze zag staan wilde ik ‘m toch wel graag hebben. Ik geef toe dat ik hem nu voor limonade gebruik (de inzet kun je eruit halen), maar van de zomer lijkt het me erg tof om er fruit in te doen. Ziet er mooi uit en geeft je water een lekker smaakje! De inhoud is circa 700ml.

Tegenwoordig gebruik ik geen reinigingsdoekjes meer, dit schijnt niet goed te zijn voor je huid. Nu gebruik ik vaak micellair water of de Dry Cleansing van Sampar, waar je wattenschijfjes voor nodig hebt. Altijd handig om een voorraadje te hebben.

Waterfles met ijs/fruit inzet | €2,99

Wattenschijfjes 100 stuks | €0,89

 

Afbeelding4

Bij de make-up bij de Big Bazar sta ik altijd wel een tijdje te snuffelen. Ik scoorde deze keer twee lakjes van Sally Hansen, 812: Nightwatch en 813: New Wave Blue. Een mooie turquoise-achtige kleur en een donkerblauw.

Ook was ik erg benieuwd naar de Eyeliner pen van Perfect Touch, dit is het make-up merk van de Big Bazar. Ik heb hem vaak laten staan, maar ik bleef toch benieuwd. Hij zou waterproof zijn, dus die ga ik eens uitgebreid testen.

 

Sally Hansen nagellak 14,7ml | €1,99 per stuk

Perfect Touch Eye Liner 01 | €1,99

Ik ben erg blij met mijn aankopen van de Big Bazar, ze zullen me snel weer terug zien! Dan kom ik ongetwijfeld weer met veel leuke dingen thuis. De leukste aankoop vind ik deze keer het fotolijstje, misschien dat ik de lichtblauwe variant ook nog ga halen.

#Dit is een gastblog door Mylou van Theblognextdoor.com

Recent Posts