Bloggers in het zonnetje #1 + Spam je blog!


bloggers1Momenteel veroveren bloggers de online wereld. Door het publiceren van leuke artikelen weten ze ons te boeien en van nieuwe informatie te voorzien. Sommige bloggers zijn ongekend populair, het lijken wel BN’ers! Voordat ik het online magazine Budgetella begon was ik ook een blogger. De bloggerswereld gaat het er niet altijd makkelijk aan toe. Daarom verdienen deze online schrijvers een plekje in de spotlights. Deze week ga ik bloggers in het zonnetje zetten. En ook jij mag jouw eigen blog in de comments posten. Zowel hier, als op de druk bezochte facebookpagina van Budgetella!

Vandaag zet ik de volgende 8 bloggers in het zonnetje; neem een kijkje op de websites. Ik weet zeker dat je veel leuke dingen kunt lezen!

Beauty-unboxing.nl
Ordinaryodd.nl
Me-licious.com
Daphnelippmann.nl
Ikhouvanbeauty.nl
Matteandshimmer.nl
Esmeelifestyle.nl
Ohsobeautiful.nl

Ik vind het erg leuk om nieuwe blogs te leren kennen. Voel je vrij om je blog hier beneden of in dit bericht op Facebook te spammen. Dan zal ik zo snel mogelijk een kijkje gaan nemen!

Recent Posts