Bloggers in het zonnetje #1 + Spam je blog!

bloggers1Momenteel veroveren bloggers de online wereld. Door het publiceren van leuke artikelen weten ze ons te boeien en van nieuwe informatie te voorzien. Sommige bloggers zijn ongekend populair, het lijken wel BN’ers! Voordat ik het online magazine Budgetella begon was ik ook een blogger. De bloggerswereld gaat het er niet altijd makkelijk aan toe. Daarom verdienen deze online schrijvers een plekje in de spotlights. Deze week ga ik bloggers in het zonnetje zetten. En ook jij mag jouw eigen blog in de comments posten. Zowel hier, als op de druk bezochte facebookpagina van Budgetella!

Vandaag zet ik de volgende 8 bloggers in het zonnetje; neem een kijkje op de websites. Ik weet zeker dat je veel leuke dingen kunt lezen!

Beauty-unboxing.nl
Ordinaryodd.nl
Me-licious.com
Daphnelippmann.nl
Ikhouvanbeauty.nl
Matteandshimmer.nl
Esmeelifestyle.nl
Ohsobeautiful.nl

Ik vind het erg leuk om nieuwe blogs te leren kennen. Voel je vrij om je blog hier beneden of in dit bericht op Facebook te spammen. Dan zal ik zo snel mogelijk een kijkje gaan nemen!

Delen:

17 Reacties

 1. 30 mei 2016 / 10:35

  Leuke blogs! De meeste kende ik al en bezoek ze ook regelmatig!

  Ik blog sinds kort op hetzusje.com. Eerder blogde ik al onder een andere naam maar ik besloot het roer compleet om te gooien!

 2. 30 mei 2016 / 15:40

  Wat leuk 🙂 Nieuwe blogs leren kennen is altijd tof!
  Op mijn blog http://www.janske.nl kun je bijna dagelijks nieuwe artikels lezen o.a. over mijn leven als mama van Lola (2), mijn (niet zo’n hele makkelijke) zwangerschap, brieven aan mijn dochter, baby en peuterkleding shoplogs, leuke diy’s, reviews en nog veel meer leuke en herkenbare onderwerpen. Ik schrijf op een eerlijke open manier met een vleugje humor, een korreltje zout en pareltjes van foto’s! Tot snel op Janske.nl!

 3. 30 mei 2016 / 15:50

  Wat een leuke blog en lief dat we mogen spammen! Ik blog zelf op serendipitive.wordpress.com, mijn persoonlijke lifestyle blog waarin ik praat over persoonlijke zaken, eten, dingen die ik ontdek en af en toe een beetje beauty of fashion!

 4. 30 mei 2016 / 15:51

  De meesten van die bloggers ken ik al en zijn inderdaad onwijs leuk!
  Lief dat je het ook toelaat dat we mogen spammen!

  Ik ben Sylvahna en blog op Sylvahna.nl over alles waar ik gelukkig van word. Dat varieert van persoonlijk tot beauty en van fashion tot travel. Ik probeer dagelijks artikelen te plaatsen. Neem eens een kijkje en ik ben benieuwd wat je ervan vind!

  Liefs Sylvahna

 5. 30 mei 2016 / 15:53

  Wat leuk! Mij ken je vast nog niet! Ik ben Marlinda en ik schrijf nu ongeveer twee maanden op http://www.lightningbugs.nl over klein geluk, inspiratie, illustratie, vintage en DIY. Neem zeker even een kijkje op mijn persoonlijke feelgood blog! Liefs! 🙂

 6. 30 mei 2016 / 17:42

  Leuke blogs volg je 🙂

  Mocht je om leestips verlegen zitten, dan hoop ik dat je op mijn boekenblog wat tips kunt opdoen. Ik hou van Nederlandse en Vlaamse auteurs en aangezien ik elk genre wel lees, zul je altijd wel iets vinden wat aansluit bij jouw interesses 🙂

 7. 30 mei 2016 / 21:14

  Dank je wel voor het zonnige plekje! Ik volg jou ook met veel plezier! Xx

 8. 30 mei 2016 / 21:16

  Goeie blogs zitten er tussen, ik ken ze niet allemaal. Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken. Zelf blog ik op http://www.biancaschrijft.nl en dit is een echte omniblog. Ik heb het verre van een niche, maar blog over alles wat ik leuk vind en tegenkom in het leven. Dit kunnen zijn boeken, documentaires, uitjes, hobby’s, noem maar. Kom eens kijken of er iets voor jou tussen zit.

 9. 31 mei 2016 / 14:46

  Wat een onwijs leuke blogs allemaal.
  Een aantal kende ik al wel, maar een hoop blogs nog niet
  http://www.inmatesmystory.nl is mijn blog,
  (ik ben nog niet zo lang bezig)
  Maar ik volg er al een aantal hihi 😉

 10. 31 mei 2016 / 17:15

  O ik ben ook altijd dol op het ontdekken van nieuwe blogs. Jammer dat je niet iedereen kan blijven volgen alleen. Ik heb dan gewoon te weinig uren in mijn dag.
  Zelf blog ik met mijn zus op mamasmetthee nog op een .com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *