Bloggers in het zonnetje #2


Bloggers zijn een grote inspiratiebron voor mij. Iedere blogger is anders en verteld zijn of haar eigen verhaal. Verschillende persoonlijkheden en stijlen kun je in de bloggerwereld vinden. Dat maakt het ook zo aantrekkelijk. Ik blog momenteel voor het online magazine Budgetella. Ik schrijf vaak informatieve artikelen en af en toe ga ik op de persoonlijke tour, een aspect die veel bloggers toepassen. In mijn bloggerscarrière heb ik verschillende schrijvers leren kennen die stuk voor stuk uniek zijn. Vandaag wil ik een paar van deze unieke bloggers met jullie delen! Enjoy en neem een kijkje op hun blog.

Lifebymargje.nl

xbyus.blogspot.nl

thedutchnotebook.com

naomidekker.com

falderie.com

happinessbybeaudine.nl

marushilifestyle.nl

diyaata.com

Heb jij ook een leuke blog, of een erg leuk artikel gelezen? Laat het ons weten in de comments. Wij vinden het namelijk erg leuk om nieuwe bloggers te leren kennen. Wie weet sta jij de volgende keer ook in de spotlights.

Recent Posts