Oh no! Bruisballen zijn eigenlijk niet goed voor ons lichaam!


bruisballen

Na een lange, vermoeiende dag snakken we allemaal wel eens naar een heerlijk warm badje. Eventjes wat me-time om zo helemaal tot rust te komen en lekker te gaan slapen. De pret wordt natuurlijk verdubbeld met het toevoegen van een heerlijk ruikende bruisbal. Maar zijn deze bruisballen wel goed voor ons?

Blijkbaar niet dus! Onze lady parts, down under kunnen eigenlijk niet zo goed tegen zo’n bruisballen. Waarom niet? Wel, door datgene waarvoor wij de bruisballen net graag gebruiken: de geur! Het wordt namelijk afgeraden om geparfumeerde producten te gebruiken bij onze vrouwelijke geslachtsdelen. En heel onlogisch is dit ook niet want het wordt ook vaker gezegd dat je beter geparfumeerde gezichtsverzorging ook achterwege laat. En dat wat we niet op ons gezicht mogen gebruiken, gebruiken we dus ook beter niet daar beneden.

Hoe zit dat dan, met die bruisballen?

Het is zo dat we allemaal een pH-waarde hebben en sterk ruikende zepen of andere producten hebben hier een invloed op. Dit kan tot gevolg hebben dat je je natuurlijke zuurtegraad verstoort waardoor je de kans op irritaties en infecties vergroot. Sommige vrouwen zijn hier sowieso al gevoelig aan, daarom kan je misschien maar beter af en toe een bruisbal minder gebruiken.

Beeldbron: Youtube.com/clacali1

Recent Posts