Budget en Besparen Lifestyle + Winactie!


budget en besparen facebook groep

Vandaag even een bericht aan alle lezers van Budgetella. De website bestaat bijna 4 jaar en er zijn al meer dan 630 blogs geschreven. In het archief kun je dus genoeg inspiratie vinden over besparen en lifestyle gerelateerde artikelen! Inmiddels tellen we maandelijks meer dan 80.000 bezoekers en 130.000 paginaweergaven. Dit maakt Budgetella een van de populairste budget blogs van Nederland en België!

Daar ben ik trots op, maar ik ben nog trotser op mijn lezers. Ik ben trots dat jullie de tips gebruiken om het leven op financieel gebied te verbeteren. Dat is zeker een staande ovatie waard. Ik hoop dat het jullie al veel goeds heeft gebracht.

Budget en Besparen Lifestyle

Om het contact met mijn lezers te verbeteren heb ik een tijd geleden een Facebook groep opgericht: Budget en Besparen Lifestyle. En met succes! Want binnen een korte periode hebben zich al 1600 leden aangemeld. Binnen deze groep kun jij jouw eigen budget en bespaartips plaatsen zodat iedereen er wat van kan opsteken. We delen onze kennis om maandelijks meer geld over te houden en zorgen voor een gezellige groep. Dit kun je er verwachten:

  • (seizoensgebonden) budget en bespaartips
  • Heerlijke low budget recepten
  • Koopjes en aanbiedingen
  • Dagelijks een nuttig Budgetella artikel uit het archief
  • Goedkope dagjes uit
  • … En eigenlijk zoveel meer!

Win: Een Netflix giftcard

Om nieuwe leden te verwelkomen en de community te helpen, heb ik een winactie opgezet. Je kunt namelijk een Netflix giftcard winnen! Hoe kun je hier kans op maken? Dat is simpel! Je wordt lid van de Budget en Besparen Lifestyle Facebook groep. In de groep open je een nieuw bericht waarin je een handige tip, budget recept, een vraag of koopje meld. Alle onderwerpen mogen en kunnen, zolang het maar met Budget of Besparen te maken heeft! 14-10-2019 maak ik de winnaar bekend! Zie ik je terug in de Budget en Besparen Lifestyle Facebook groep? 🙂

Recent Posts