Budget woontrends 2017 – Hiermee maak je je huis nóg mooier


image-2017-07-10

Interieur en decoratie in je huis is super belangrijk. Je moet er namelijk elke dag naar kijken. Door instagram ontstaan er super veel woontrends. Wij hebben vier trends op een rijtje gezet die, ook met een klein budget, toe kunt passen!

Hiermee maak je je huis nóg mooier, zonder een groot budget. Dit zijn de vier leukste budget woontrends 2017!

Budget woontrends 2017 – Hiermee maak je je huis nóg mooier

Open (kleding)kasten

De kledingrekken zijn al een tijdje in, maar daar heb je natuurlijk niet een hele kledingkast mee. De trend deze zomer is dat de gehele kast open is. Naast dat het super mooi staat heeft het meer voordelen! Ten eerste zie je meteen wat voor kleding je hebt en of het opgeruimd is of niet. Je bent dus gedwongen om je kleding altijd mooi op te ruimen ;). Daarnaast is het een stuk goedkoper dan ‘normale’ kast, omdat je natuurlijk ook minder materiaal koopt. Nu denk je misschien: wordt dit niet heel stoffig? Dat kan inderdaad. Als je het goed bij houdt hoeft het niet, maar als je een tijdje weg ben is het heel handig een deken over  je kleding te leggen. Het grootste voordeel is dat deze trend de inloopkast-gevoel geeft. Wie wil dit nou niet?

Vetplantjes en cactussen

Deze plantjes staan niet alleen heel leuk, maar zijn ook heel budget! Ten eerste zijn ze super cheat om aan te schaffen maar ze zijn ook super makkelijk te verzorgen! Deze planten hebben weinig water nodig en gaan dus ook niet snel dood. Wanneer je een tijdje niet tijd bent, leven ze dus nog steeds als je weer thuis komt ;). Geen groene vingers en een klein budget maar hou je wel van planten in je kamer? Go for this trend!

Accessoires met kurk

Kurk is een erg goedkoop materiaal maar geeft een super gaaf effect! Zeker de kurken pinboards (zoals op deze foto), zijn niet alleen super mooi, maar ook super praktisch. Je kunt er to do lijstjes of briefjes voor je partner aan hangen. Zo’n standaard kurken pin board is al te verkrijgen vanaf €4,99 bij de Ikea, maar je kunt er natuurlijk ook een DIY mee doen om het wat leuker te maken!

Boeken als decoratie

Een hele praktische en mooie trend. Vaak heb je boeken die je uitgelezen hebt en niks meer mee doet. Het is zonde om deze weg te gooien, dus gelukkig kun je ze nog steeds gebruiken! Sommige boeken kaften zijn namelijk zó mooi, dat je het boek gewoon als decoratie gebruiken! Vaak heb je in je eigen huis al genoeg mooie boeken, maar ook als je hem puur koopt voor decoratie komt het vaak niet boven de €15,- uit!

Deze budget woontrends 2017 zijn dus super makkelijk toe te passen in je huis en geven gelijk meer sfeer. Een klein budget hoef je zeker niet tegen te houden om alle trends te volgen!

Recent Posts