6x Budget kledingwinkels waar jij kunt shoppen!


fashion

Fashion kopen is sinds de 21ste eeuw goedkoper geworden. Tegenwoordig zijn er ook budget kledingwinkels die zoveel mogelijk kleding willen verkopen tegen de laagst-mogelijke prijs. Dit komt vaak omdat ze bulk inkopen en besparen op marketing tools of winkelinrichting. 

Ondanks dat veel mensen een negatief vooroordeel hebben over deze budget kledingwinkels vanwege hun businessmodel, zijn deze winkels toch betrouwbaar en zeer klantvriendelijk. Hierbij een top-6 van de budget kledingwinkels!

Primark

Primark heeft een unieke positie in de kledingmarkt. Ze produceren hun kleding namelijk zelf. Het bedrijf is van Ierse afkomst en is sinds 2006 aan het uitbreiden buiten Groot Brittannië. De eerste winkel in Nederland ging in 2008 open in Rotterdam. Het is vooral fijn om hier te shoppen omdat het assortiment fantastisch groot, hip en goedkoop is.

C&A

C&A is opgericht in 1841 en dit bedrijf heeft een rijke geschiedenis. Dit retailbedrijf is begonnen met een textielopslag in Duitsland. De broers Clemens en August Brenninkmeijer hebben de kledingwinkel kunnen uitbreiden naar een keten dat zich spant over heel europa en locaties er buiten. Deze kledingwinkel is minder goedkoop dan Primark, maar heeft wel veel meer winkels in nederland. Vanwege samenwerking met alle C&A fillialen kunnen ze een betere klantenservice bieden dan Primark.

Lightinthebox

Lightinthebox is een van de grootste retailers van kleding die geproduceerd zijn in Azië. Het assortiment is veel breder en exotischer dan de kleding die je hier in Nederland kunt kopen. Het nadeel van dit bedrijf is dat de producten van een lage kwaliteit zijn. Omdat de prijs zo laag is kan dit het risico echter wel waard zijn.

fashion2

Kringloopwinkels

Bij kringloopwinkels kun je vaak kleding vinden. Sinds Macklemore & Ryan Lewis de populaire hit “Thrift shop” hebben uitgebracht is er veel meer vraag naar. Kringloopwinkels verkopen kleding vaak nog goedkoper dan andere bedrijven, maar je moet het niet erg vinden om tweedehands kleding te dragen.

Marktplaats

Last but not least Markplaats. Hier kun je veel tweedehandskleding van consumenten overnemen. Er is van alles te vinden! Van de meest trendy mode tot chique kantoorkleding. Natuurlijk is het veelal wel tweedehandskleding. Mocht je dit niet erg vinden dan kun je op deze manier ook goedkoop kleding scoren.

Limango

Een breed assortiment en met goedkope prijzen is Limango net acher op C&A als het gaat om fashion per euro. Het assortiment heeft meer diversie en kwaliteit dan concurrenten en heeft vaak goede aanbiedingen. Helaas haken mensen vaak af bij shoppen bij deze winkel omdat bij je eerste bezoek aan de website al een account moet maken, maar voor de mensen die de winkel een kans geven vinden een juweel.

 

Recent Posts