Budget koken? Deze bloggers helpen jou!


Eten, we houden er allemaal van, maar soms kan het aardig wat kosten. Met wat geluk zijn sommige van je boodschappen in de aanbieding, maar meestal betaal je gewoon de volle pond. Maar moet eten nou zoveel kosten? Nee! Je kunt heel goed budget koken. Deze Bloggers/Youtubers bewijzen dat je ook met een klein budget groots kunt eten! Dus ben je een student met een laag budget of wil je gewoon besparen op je boodschappen? Kijk dan even op deze websites/kanalen.

Vetgezellig

Saske en Alwin gingen een challenge aan om een maand lang voor maar €100,-  te eten. Dat betekent dus €25,- per week (met z’n tweeën). Aan het begin hadden ze zelf nog best veel in huis, maar na een aantal dagen ging het ze steeds moeilijker af. Doordat ze steeds minder ingrediënten hadden om mee te werken, werden ze steeds creatiever met hun gerechten. Ze delen een aantal gerechten en laten zien welke ingredienten ze gebruikt hebben, hoeveel het ze gekocht heeft en hoe het smaakte! Deze challenge is misschien best extreem, maar ze delen zeker een paar handige gebied van boodschappen doen en budget eten!

GewoonWatEenStudentjeSavondsEet

De naam van de blog verklapt het al! Een student die deelt wat zij elke avond eet. Ondertussen is Leonie geen student meer, maar ze deelt nog altijd haar lekkere recepten die ze zelfs heeft gebundeld in een boek! De site bestaat niet alleen uit budgetrecepten, maar als je in de zoekbalk budget koken opzoekt kom je uiteraard hele goed tips en recepten tegen om budget te eten! Dus de site is zeker een bezoekje waard.

Beautylab.nl

Serena heeft op haar website een rubriek genaamd ‘€3 Food Challenge’, waarbij ze met slechts €3,- een heel gerecht moet maken voor twee of meer personen. Alle ingrediënten moeten binnen die €3,- vallen behalve de kruiden, specerijen en olie. Ze maak vaak een video van het recept, wat het nog makkelijker maakt om het recept te kopiëren! We love budget koken!

De groene meisjes

Zoals je vast wel weet in de groene meisje een website gericht op veganisme. In eerste instantie denk je waarschijnlijk: vegan voedsel is vast heel duur, Dit hoef niet waar te zijn! Merel deelt regelmatig tips over hoe vegan eten ook budget kan. Dus ben je vegetariër of vegan? Dit is de website voor jou!

Budgetella

En natuurlijk mogen we onze eigen website niet vergeten! Wij geven bijvoorbeeld tips over hoe je gezond kunt eten met een klein budget of we geven tips om goedkoop boodschappen te doen. Dat is al het halve werk. Vervolgens kun je de inner chef in je los laten gaan!

Door Letizia

 

Recent Posts