10 Budget winkels waar ik mijn Sint- en Kerstcadeaus koop!


Het is misschien een beetje vroeg, maar de feestdagen komen er sneller aan dan je denkt! Begin op tijd met het kopen van cadeaus en bereid je goed voor. Dat voorkomt last minute stress en je kunt gaandeweg veel geld besparen. Vandaag deel ik mijn 10 favoriete budget adresjes om Sint- en kerstcadeaus te kopen.

Tip: Begin met het maken van een lijstje. Schrijf op dit lijstje de namen van de personen die je een cadeau wilt geven + het budget per persoon. Excel is een handige tool. Overzichtelijk en rekent meteen het totaal budget uit. Vervolgens is het tijd om te winkelen! Maar waar?

De Action

Ik zal beginnen met de minst verassende winkel in de top 10. De Action is altijd een succes als je op zoek bent naar doeltreffende budget cadeautjes. Het assortiment is ideaal om schoen/advent cadeautjes te kopen of een cadeaupakket (in een thema) samen te stellen. Voor ieder wat wils.

De Kringloop

Cadeautjes kopen bij de kringloop? Veel mensen zullen nee zeggen. Het is een beetje een taboe om een gebruikt product cadeau te geven. Toch kun je mensen aardig blij maken met je vondsten. Ik kocht vorige week bij de kringloop een boek over de geschiedenis van de Efteling. Deze ga ik aan mijn broer cadeau geven (don’t worry, hij leest mijn blog niet), want hij is fan van het attractiepark!

De Prijsmepper

Ken je de prijsmepper nog niet? Dit is een van mijn favoriete winkels om kerstcadeaus te kopen! De prijsmepper is een grote outlet van o.a. Kruidvat. Ze verkopen alles met 25%-75% korting boven op een goedkope prijs. Ik heb geen filiaal in de buurt, maar in oktober/november rij ik er graag naar toe want het voordeel is de benzineprijs waard!

Søstrene Grene

Wie Søstrene Grene zegt, zegt ook Anna en Clara. De zussen die je mee nemen in het assortiment van hun winkel en hoe ze het in het dagelijkse leven toepassen. Home deco, keuken gerei, hobby spullen en hebbedingetjes kun je voor een fijn prijsje in deze winkel vinden. Alles met een vleugje Scandinavische vormgeving en stijl.

DM Drogerie

In Duitsland kun je de DM drogisterij vinden. In een vorige blog schreef ik al over de goedkope prijzen die ze handteren en de musthaves van deze winkelketen. Ben je toevallig in de buurt van de grens? Zoek dan een filiaal op. In bijna elk dorpje of stadje kun je een DM vinden. De producten zijn vaak meer dan de helft goedkoper dan bij Kruidvat of Etos!

De Wibra/Zeeman

Even een twee-in-een tip maken, want de Wibra en Zeeman zijn qua assortiment vergelijkbaar. Koop hier cadeautjes zoals pyjama’s, beddengoed, woondecoratie, sokken, hobbyspullen en meer voor een goedkope prijs. Je zult veel mensen blij maken!

Primera

Weet je even niet meer wat je moet kopen? Doe een giftcard cadeau! Bij de Primera hebben ze een groot assortiment cadeaukaarten en je kunt zelf de waarde bepalen. Van mode tot bouwmarkten en webshops tot Netflix. Ze hebben voor ieder wat wils. Ze verkopen ook kleinigheidjes ‘voor erbij’. Tijdschriften, seizoen snoep, schoencadeautjes etc.

Primark

Good old Primark is perfect voor het kopen van leuke- en bruikbare cadeaus. Je kunt vader een huispak cadeau doen. Je zusje haar elastiekjes. Sokken voor oma of een nieuwe handtas voor moeder. Loop er eens naar binnen en kijk wat je voor je dierbaren kunt vinden.

Social deal

Liever een ervaring of een etentje cadeau geven? Kijk dan eens op Social Deal! Maak een profiel en vertel in welke regio je woont. Social Deal zoekt dan de goedkoopste arrangementen bij jou in de buurt. Geef een dagje escape room, een high tea of een wandel-lunch arrangement cadeau. Dit vinden veel ontvangers ontzettend leuk!

Veepee

Als afsluiter deel ik mijn favoriete webshop Veepee. Elk jaar koop ik hier onwijs veel goede cadeaus om uit te delen. Veepee is een sale website. Hier kun je tijdelijke uitverkopen van bekende (en normaal dure) merken vinden. De sales duren gemiddeld een week en elke dag worden er nieuwe sales toegevoegd. Vorig jaar kocht ik een Tommy Hilfiger trui voor maar €25,- en ik betaalde €35,- voor een Swarovski juwelen set voor mijn moeder. Voor deze items betaal je in de winkel 4x zoveel! Daarnaast hebben ze ook sales van winkelstraat merken en drogisterij producten. Diverse producten voor minder dan een tientje! Love it.

Kortingscode Veepee

Wil je ook een kijkje nemen bij Veepee? Ik heb een  €10,00 kortingscode voor je! Je kunt je aanmelden via deze link

En gebruik de code A0F843B8 bij het aanmelden.

De korting zal dan automatisch toegepast worden en de verzendkosten zijn dan ook gratis.

Lukt het niet om de korting te krijgen? Probeer dan bij aanmelding een incognito venster in je browser te openen. Dan lukt het vaak wel! Als je Sinterklaas of Kerstcadeaus gaat kopen, zal je veel profijt hebben van de korting.

Volg Budgetella op Instagram

Ik post dagelijks nieuwe budget updates, koopjes, gratis acties, DIY projecten en meer via mijn persoonlijke account ShopWithRox! Ook neem ik je mee winkelen en laat ik leuke en betaalbare mode en beauty producten zien. Ik kom graag met mijn lezers in contact. Je kunt mij op Instagram volgen via deze link of zoek op @shopwithrox. Zie ik je daar? 🙂

Recent Posts