Budgetella verwelkomt TRNDZINE!


Misschien heb je de afgelopen dagen iets vreemds gemerkt op de facebook pagina van Budgetella. We zijn namelijk begonnen met het posten van artikelen en berichten vanuit een andere website. De makers van Budgetella en Sassy & Chic hebben hun krachten gebundeld en vandaag gaan we jullie voorstellen aan ons nieuwe zusje TRNDZINE 

Budgetella verwelkomt TRNDZINE

TRNDZINE is hét online magazine met jouw dagelijkse dosis nieuws en inspiratie. Dagelijks komen er 1 of 2 nieuwe artikelen online in een van de diverse categorieën. Wij vrouwen houdden van beauty, style, food en gossip. Met alles van dit proberen wij genoeg leesvoer voor jullie te creëren voor een heerlijk relax moment met je lievelingsdrankje – because you can!

Er zijn talloze online magazines, wij proberen ons te onderscheiden door onze artikelen te schrijven met gevoel en vooral een heerlijke dosis humor! Heb je leuke ideeën of suggesties voor TRNDZINE? Laat het ons dan vooral weten

trndzine

TRNDZINE is sinds de launch al flink gevuld met de leukste must-reads voor de typische twenty-something. Wij willen jou op de hoogte brengen van de best gelezen artikelen die nu online staan. Zo kun je lezen waar mannen nu écht op afknappen en geven we jou de ultieme tip om s’ morgens sneller wakker te worden. Als deze artikelen echt jouw ding zijn dan kun je misschien ook lezen welke voordeeltjes je uit het drinken van verse muntthee kunt halen of wat dacht je van deze geniale tip om de perfecte krullen te creëren als je slaapt?

Budgetella verwelkomt TRNDZINE en bij deze nodigen we jouw uit om een kijkje te nemen op onze nieuwe websiteEn wil je geen enkel trendy nieuwtje missen? Dan kun je het beste onze facebook pagina liken voor alle updates! Wij ontkurken alvast de champagne! Doe jij met ons mee?
trndzine-banner

Recent Posts