De beste cadeautips voor elke verjaardag!


cadeautips

Je hebt soms van die maanden, dat je ineens erg veel verjaardagen hebt. Je oom viert zijn verjaardag, je beste vriendin wordt 29 en er moet een gezamenlijk cadeau bedacht worden voor die ene collega. Als je dagen ook nog eens erg druk zijn, is het bedenken van een leuk en passend cadeau vaak iets dat snel vergeten wordt. Met deze leuke cadeautips sta jij in ieder geval niet met legen handen!

Sauna

Is je beste vriendin, moeder of schoonzus jarig? Reserveer een middagje sauna! Dan kunnen jullie allebei even lekker bijkomen.

Surprise party

Je kunt voor de jarige job een surprise party organiseren. Tover je huis om tot het leukste feestje, nodig vrienden en familie uit en lok de jarige met een geloofwaardige smoes naar jouw huis. Surprise!

Musical

Is jouw jarige helemaal gek op musicals? Koop dan kaartjes voor een musical in de schouwburg. Een feel good boost is gegarandeerd!

Uit eten

Trakteer de jarige en jezelf op een lekkere lunch of een etentje. Een echte win-win situatie!

Plakboek

Een van de meest leuke cadeautips is het maken van een plakboek. Verzamel foto’s, briefjes, kaarten en bonnetjes van de leuke dingen die jullie samen gedaan hebben. Dit is een cadeau dat voor altijd bewaard wordt.

Een armbandje met gravering

Dit is een leuk cadeau voor de personen die dicht bij je staan. Laat ze weten hoe belangrijk ze voor jou zijn en jij voor hen. Laat je naam, of misschien wel een bijzondere datum graveren in een armband.

x cadeaus voor x jaar

Maak net zoveel cadeautjes als de leeftijd van de jarige. Dit is erg leuk, origineel en je laat de jarige zien dat je veel moeite en tijd in het cadeau gestoken hebt.

Een bos bloemen

Een bos bloemen doet het bij vrouwen altijd goed. Maak je vriendin, zus, moeder of schoonmoeder blij met een fleurig bosje.

Fles wijn

Ben je écht écht last minute met het kopen van een verjaardagscadeau? Dan kun je nog altijd een fles wijn kopen.

Een cadeaukaart

Wil je de jarige zelf een cadeau laten kiezen? Kies dan voor een cadeaukaart. Cadeaukeuzekaart.nl heeft een groot assortiment aan cadeaukaarten. Ze hebben o.a. giftcards van Bol.com, Mediamarkt, Ici Paris XL, De Nationale Wensbon, Wijncadeau, Holland Casino Tryout en nog veel meer. Voor elke jarige zit er dus een passende cadeaukaart tussen. Kun je niet kiezen? Dan kun je ook voor de Cadeaukeuzekaart gaan! De jarige mag dan zelf een giftcard uit het brede assortiment uitzoeken.

#Dit artikel bevat een samenwerking

 

Recent Posts