De beste calligraphy instagramaccounts!


image-2017-11-14

Handwriting to perfection. Deze instagramaccounts maken het waar! De perfecte schrijfstijl gecombineerd met mooie kleuren en leuke kleine tekeningen laten ons hart harder slaan. Waarom? dat weten we eigenlijk niet. Wel weten we dat deze account héél fijn zijn om terug te zien op je instagramtijdlijn!

Deze accounts geven écht een rustgevend gevoel én totale perfectie. De Bruna ligt vol met boeken waarbij je calligraphy of handwriting kunt leren. Super gaaf! Ben je nou op zoek naar je eigen stijl? Deze instagramaccounts nemen je mee door verschillende calligraphy stijlen!

De beste calligraphy instagramaccounts!

1 – sdionbakerdesign

Samantha Dion Baker deelt elke een pagina uit haar sketchbook. Elke pagina heeft een eigen verhaal met bijpassend handschrift én tekening. Bij elke tekening wordt je jaloerser en jaloerser: kon ik maar zo tekenen!

https://www.instagram.com/p/BTL-3jYFYeF/

2 – hollycalligraphy

Stress voor een belangrijke afspraak of een examen? Kijk een paar video’s van Holly en je bent helemaal rustig! Haar calligraphy kunst is prachtig om naar te kijken. Again, wij weten niet precies waarom, maar dit geeft een heerlijk gevoel om naar te kijken!

3 – lettersbyshells

Op dit account worden vooral handgeschreven quotes gedeeld in combinatie met bloemen of geometrische vormen. Dit laat de quote éxtra mooi uitkomen op papier. Het wordt hierbij vooral gecombineerd met waterverf, wat ook een trend is op instagram!

4- calligrabasics

Dit account deelt allerlei tekeningen van verschillende calligraphy kunstenaars. Hierdoor is het niet één stijl die ze hebben op hun instagram, maar verschillende plaatjes. Eke keer iets anders dus elke keer weer een verrassing!

5 – jeshypark

Ook Jess combineert calligraphy met tekeningen. Deze tekeningen ondersteunen de quote of het woord. Ze maakt veel gebruik van kleur, maar wisselt ook vaak af met zwart wit. Daarnaast deelt ze al haar de tools die ze gebruikt heeft. Ben je dus zelf iemand die aan calligraphy doet? Dan kan dit een hele goede instagram zijn om iets van te leren!

Wij zijn obsessed met deze accounts! Vind jij ze ook zo rustgevend als wij dat vinden? En doe jij wel eens aan calligraphy?

Recent Posts