Dé beste food hotspots in Rotterdam


image-2017-07-10 (1)

Rotterdam is een stad die heel erg in opkomst is. Amsterdam is nog steeds de favoriet bij toeristen, maar Rotterdam komt steeds dichterbij! Ook met een klein budget kun je ook in deze stad goed terecht om heerlijk te eten!

Al deze food hotspots in Rotterdam spelen in op de food trends van nu! De een is super ecologisch bezig, de ander is dé eerste cookiedough bar in Nederland en weer een ander heeft alle hipster ontbijtjes en sapjes. Dus ben je in Rotterdam? Dan weet je waar je moet zijn!

Dé beste food hotspots in Rotterdam

Brasserie Heerlijk – Hilligersberg 

Deze brasserie zit wat verder weg van de plekken waar je normaal zul komen, maar het is zeker de moeite waard om een stukje verder te reizen. Deze brasserie is namelijk helemaal gericht op de biologische trend van nu. Zo verandert het menu elk seizoen en wordt er gebruik gemaakt van lokale producten. Er is rekening gehouden met iedereen want er is een goede verdeling tussen vis-, vlees- én vegetarische gerechten! Je krijgt gerechten die je niet in elk restaurant ziet, dus ga zeker even langs!

Sajoer – Centrum

Sajoer is dé plek om je picture perfect ontbijtje te halen. Ze focussen ze zich vooral op slowjuice sapjes (die super lekker zijn!!) en op de lekkerste ontbijtjes. Ook hebben ze een hele detox kuur voor meerdere dagen! Ben je hier nou niet van? Dan is er genoeg anders lekker wat super goed voor jou en je instagram feed is! 😉

Het Kroketloket – Markthal

https://www.instagram.com/p/BWSAZyKgqC_/?tagged=hetkroketloket

Een ware droom die uitkomt voor ondergetekende. Een tentje met alleen maar kroketten! Hun eerste vestiging opende ze in Den Haag, maar nu mag ook Rotterdam genieten van deze goodness. Ze hebben kroketten voor echte vleeslovers van pulled chicken tot peking eend maar ook voor de vega’s onderons van kaas tot groente en een ware truffelkroket. Dit is toch alles waar we van droomde? Trouwens, niet alleen het Kroket Loket, maar eigenlijk de hele Markthal is één grote food hotspot.

Baker’s Dough – Centrum

https://www.instagram.com/p/BUwI_gwldlB/?taken-by=forevertrendingnl

Hier stond heel facebook van op z’n kop. De eerste cookiedough bar opende namelijk een paar maanden geleden in Rotterdam. Natuurlijk moest ik deze trend all the way from Amerika uitproberen. Ik zal zeggen het is erg machtig, dus neem een small, maar verder is het wel Goddelijk!

De ultieme tip: Go eat in Rotterdam! Deze Food Hotspots in Rotterdam kunnen jou een hele dag bezig houden ;).

Recent Posts