De beste koopjes op Ebay | Winter jurken


ebaywinterdresses8

Stiekem worden we allemaal wel een beetje blij van kopen. Of het nou huisdecoratie is of mode, alles is welkom! Ebay is een site waar verkopers hun waren aanbieden en – guilty pleasure mode on – ik heb een lichtelijke verslaving om bij Chinese aanbieders leuke spulletjes voor weinig geld te kopen. Vandaag maak ik een selectie van mijn favoriete Ebay truien inclusief linkjes en zachte prijsjes!

Feestdagen zoals Sinterklaas en kerstmis staan weer voor de deur. Vaak leggen we bezoekjes af bij familie en vrienden, dienen we deel te nemen aan activiteiten en diners. Een geschikt jurkje is voor deze dagen echt een must! Daarom heb ik 10 leuke Ebay jurkjes op een rijtje gezet. De prijsjes zijn vriendelijk en de jurkjes kun je ook de rest van de winter dragen!

ebaywinterdresses2

1: Off shoulder jurk (bron) $12,88

winterjurkebay1

2: Wollen kabeljurk (bron) $12,08

ebaywinterdresses3

3: Kort bodycon jurkje (bron) $10,80

ebaywinterdresses4

4: Houthakkers jurkje (bron) $22,63

ebaywinterdresses5

5: fleece jurk (bron) $14,89

ebaywinterdresses6

6: Kort classy jurkje (bron) $16,98

ebaywinterdresses7

7: Gele jurk (bron) $9,88

ebaywinterdresses8

8: Jurk met patches (bron) $11,88

ebaywinterdresses9

9: Lange jurk met col (bron) $11,56

ebaywinterdresses10

10: Kort classy jurkje (bron) $13,88

De bovengenoemde prijzen zijn inclusief verzendkosten/ zijn de verzendkosten bij het product opgeteld. Links kunnen na verloop van tijd door Ebay gewijzigd/verwijderd worden. Als dit het geval is mag je het even melden en dan ga ik op zoek naar een nieuwe link. Bij Ebay koopjes kan het product soms verschillen met de afbeelding. Ik noem dat het Russisch roulette dat het kopen zo verslavend maakt haha!

Recent Posts