De beste make-up dupes van dit moment!


Het uittesten van Instagram en Pinterest dupes (goedkopere versies van dure producten) op YouTube en beautyblogs is hot en happening momenteel! Ik kwam er een aantal tegen die echt de moeite zijn en ik deel mijn favorieten dan ook graag met jullie.

Ik begin met de dupes van Mariska. In één van haar recente artikels vergeleek ze het Modern Renaissance palette van Anastasia Beverly Hills (+- 38 € excl. verzending) met het New-trals vs Neutrals van MakeUp Revolution (8,49 € excl. verzending).

dupes2

Op het eerste zicht zal je waarschijnlijk vinden dat de kleuren van het MakeUp Revolution palette niet overeen komen met die van Anastasia. En dat klopt inderdaad! Het is geen exacte kopie van het palette maar er zijn echt kleuren die identiek dezelfde kleur hebben. Ook moet ik zeggen dat het palette van MakeUp Revolution op de foto wat fletser is. Ga zeker eens de swatches van beide palettes op het internet vergelijken en je zal zien dat de overeenkomsten erg groot zijn.

Bij ShaaanXO op YouTube kan je een hele hoop dupes vinden voor de veelbesproken Kylie Lipkits. Het is best duur om deze kits tot in Nederland of België te krijgen en het leek me daarom leuk om dupes te zoeken die hier wél makkelijk en goedkoop te verkrijgen zijn!

dupes3

Voor de Lipkit Candy K is Birthday Suit van Sleek (7,49 € excl. verzending) een erg goede dupe.

En ook voor een andere Lipkit, Kourt K, is een goede dupe gevonden. Deze keer van het merk NYX met hun Soft Matte Lip Cream in de kleur Transylvania (7,50 € excl. verzending).

dupes4

Als laatste nog een super fijne dupe van het kanaal Eleventhgorgeous op YouTube. Zij hebben een goedkoper alternatief gevonden voor het Ambient Lighting Palette van Hourglass (+- €56,00 excl. verzending), bij het budget merk E.L.F.! Het gaat om het Illuminating Palette dat slechts €8,00 kost. Bovendien bevat het palette van E.L.F. een extra kleur dus je krijgt nog meer waar voor je geld. Als dat geen goede deal is!

Ken jij nog goede dupes? Of ga je één van deze producten testen?

Door: Marjolein

Recent Posts