De leukste badmode van Hunkemöller!


Komt het zonnige zomerweer nu écht op gang? Daar hoop ik elke week op, maar vooralsnog zijn de vooruitzichten goed. Ik mis lekker zonnen en drankjes doen bij de lokale beach club. Met het slechte weer van de afgelopen periode is dat er nog niet van gekomen. Als voorbereiding op de zinderende zomerdagen ben ik alvast op zoek naar een leuke bikini en accessoires! Lees je mee?

Vandaag ga ik jullie een aantal leuke items van Hunkemöller laten zien. Vaste lezers hebben het vast al gemerkt: Ik ben fan van deze modeketen! Hunkemöller is in mijn ogen uniek, de producten zijn trendy, duurzaam en origineel. Het mooiste: de leuke items hebben een vriendelijk prijsje! Zeker als je wel eens naar een factory sale gaat. De website van Hunkemöller staat vol met mooi zomer-spul. Zal ik jullie een paar van mijn favorieten laten zien?

Ibiza sferen voor een fijne prijs

Ik weet nog niet waar mijn reis naartoe gaat. Het zal denk ik een last-minute worden, maar een ding weet ik zeker: Een strand in de buurt is een must! Mijn voorkeur gaat uit naar Spanje. Misschien wel een van de Balearen! Natuurlijk wil ik mijn garderobe voor die tijd compleet hebben. Mooi en glamorous over de boulevard wandelen hoeft geen fortuin te kosten. Badpakken, bikini’s, slippers, zonnebrillen, tunieken, heerlijk parfum, i love it! Bij Hunkemöller heb je genoeg keuze. Check maar even dit trend report:

Bikini trends!

De leukste strandmode

Accessoires om mee te nemen

Sunny days

Dit waren mijn favorieten van de Hunkemöller zomer 2019 badmode collectie. Alle items zijn via de webshop te bestellen en ook in de winkels kun je de bovenstaande items tegenkomen. Let op: Niet elke winkel heeft alle producten. Een winkel in Amsterdam kan bijvoorbeeld de rode panterprint bikini hebben, en een winkel in Eindhoven niet, maar wel de geel-wit gestreepte bikini. Het is dus even checken. Ik wens jullie allemaal zonnige dagen toe!

 

*Deze post bevat een samenwerking

Recent Posts