Dit zijn de leukste series voor de feestdagen!


series

It’s beginning to look a lot like Christmas… Dit bekent dat we er klaar voor zijn om hele dagen in bed te liggen en series te kijken! Gezellig samen met je familie/vrienden op de bank liggen met snack en warme chocomelk. we zijn er klaar voor!

Toch zoek je om in de kerstsferen te blijven, de juiste series voor tijdens deze tijd van het jaar. Om al helemaal in de kerstsferen te komen, zijn deze 5 series perfect voor jou!

De leukste series voor tijdens de feestdagen!

1 – Jane the virgin

Een grappige familieserie waar je direct verslaafd aan raakt. De serie gaat over Jane, zij wilt maagd blijven tot het huwelijk, maar door een wordt ze per ongeluk zwanger. Dit zorgt natuurlijk voor grote uitdagingen. Gina Rodriguez kreeg zelfs een Golden Globe voor haar rol in deze serie. Leuk familiedrama met een grappig tintje!

2 – Once Upon A Time

Kerst geeft altijd een sprookjesachtig gevoel. Deze serie sluit daar perfect bij aan! Hier komt de hoofdrolspeelster namelijk terecht in een dorp met allemaal sprookjesfiguren die in de normale wereld zijn beland. Heel veel personage zul je dus snel herkennen aan hun uiterlijk en hun doen en laten. Deze serie heeft ondertussen al 6 seizoenen dus genoeg kijk plezier voor de hele kerstvakantie ;).

3 – The Big Family Cooking Showdown

Tijdens kerst denk je natuurlijk aan: lekker eten en familie! Deze Britse kookshow combineert beide. In de serie koken families tegen elkaar om de beste thuiskoks van Groot-Brittannië te worden. Hier kun je vast genoeg inspiratie op doen voor jullie kerstdiner thuis!

4 – Suits

Niet het typische kerstsprookje, maar wel een hele gave serie! De serie is een goede combinatie van drama, liefde en humor en ook niet onbelangrijk: hele mooie mensen. Een hele grappig familie serie waar je zelfs nog wat van op kunt steken!

5 – Modern Family

Natuurlijk kan deze geweldig serie niet in het rijtje ontbreken! Er staan ondertussen al 8 seizoenen op netflix dus gegarandeerd genoeg lachplezier! Waarschijnlijk zijn er heel veel herkenbare punten als je dit met je familie gaat kijken. Te leuk!

Dat is gezelligheid gegarandeerd! Pak die kerstsnacks en warme chocomelk er maar bij en veel kijkplezier!

Recent Posts