De leukste zomerjurkjes onder de 10 euro!


image-2017-07-24

WOW! Dit zal je niet geloven, maar al deze zomerjurkjes kun je scoren voor minder dan 10 euro. Ze zijn cheap, maar wel super leuk! Scoor hier de leukste zomerjurkjes onder 10 euro voor dit seizoen!

Vaak kun je alleen maar basic items krijgen voor minder dan 10 euro, maar na lang zoeken kwam ik uit bij deze super leuke zomerjurkjes voor onder de 10 euro, die alles behalve basic zijn!

Primark Playsuit – €8,-

Totaal in dé trend van deze zomer: the floral dress. Bij onze favoriete budget winkel scoor je deze mega schattige playsuits. Geen zomerjurkjes, maar wie ziet het verschil nou écht tussen een playsuit en een zomerjurkje ;).

C&A Floral dress – €9,90

https://www.instagram.com/p/BWC44VyghdY/?taken-by=ca

Ook C&A scoort met dit trendy jurkje dat blijkbaar (aan de foto te zien) bedoelt is om over een t-shirt te dragen. Weer zo’n trend die we ook deze zomer opnieuw terug zien. Ik zeg het vaak maar C&A is goed bezig en echt aan het verjongen. Hierdoor hebben ze ook veel kleding die heel betaalbaar én trendy is. Daarnaast zit in elk groot winkelcentrum wel een C&A, dus dat is heel fijn!

New Look 

https://www.instagram.com/p/BV2mbZXDQer/?tagged=newlooksale

New Look heeft op dit moment sale op hun website. Hierdoor zijn heel veel zomerjurken te verkrijgen tegen een super hoge korting. Bij deze sale zijn er dus ook zomerjurken onder de 10 euro te koop! Dat vinden wij dan weer heel interessant ;). Ook hier zien we de floral dresses weer terug komen. Zou dit dan toch de trend zijn van dit seizoen?

Bershka off-shoulder dress – €9,99

Redelijk basic maar toch leuk om te hebben. De kleur maakt de jurk wat opvallender en de off-shoulder mouwtjes zien we ook terug in de zomer collectie van veel winkels. Ook is de lengte heel fijn. Vaak zijn zomerjurkjes namelijk best kort, wat niet altijd even goed uitkomt in sommige situaties. Heel fijn dat er nu ook veel midi/maxi dresses verkocht worden ;).

Zoals je ziet is er genoeg te vinden als je goed zoekt. Dit zijn de leukste zomerjurkes onder de 10 euro. Het fijne aan een jurkje is, is dat je met één bedrag één hele outfit hebt! Dus eigenlijk ben je voor €10,- helemaal klaar (behalve de schoenen en accessoires dan). Hoe budget?!

Recent Posts