De mooiste blushes onder de 10 euro!


atikh-bana-116533

Blush is een belangrijk onderdeel van een make-up routine. Vaak wordt er meer gekeken naar de beste highlighters, maar ook een goede blush kan veel voor je doen! Dit zijn de mooiste blushes onder de 10 euro!

Er komen steeds meer hele goede budget make-upmerken naar Nederland. Heel fijn! Hier zijn gelukkig ook hele mooie blushes te scoren.

De mooiste blushes onder de 10 euro!

Sleek – Rose gold – €6,49

https://www.instagram.com/p/BIXTeO_jRsN/?tagged=sleekrosegold

Een echte klassieker. Deze Sleek blush is geïnspireerd op Nars Orgasm, een van de meeste verkochte blushes ooit. Het geeft je naast een mooi roze kleurtje, ook nog een perfecte gouden glow. Blush en highlighter in één dus!

Make-up Revolution – Golden Sugar 2 palette – €9,99

Nog net onder de 10 euro en zéker waard om te benoemen ;). Dit is namelijk niet één blush, maar een heel blush palette met zes shimmer en twee matte blushes. Dit is dus maar €1,25 per blush. Talking about budget!

Essence – Blush Up – €3,59

Essence is nog steeds een van de beste budget merken. Dit bewijzen ze weer met deze blushes. De Blush up blushes zijn namelijk niet alleen mooi in de verpakking, maar ook prachtig op je wangen.

MUA – Mosaic blush English Rose- €3,99

Ook MUA is een perfect budgetmerk dat sinds een tijdje ook in Nederland te verkrijgen is. Super fijn! Deze blush is door de verschillende kleuren super bijzonder en zal elke keer anders staan op je wangen. Op elk gezicht is het anders, dus je weet nooit hoe moet het die dag weer uitpakt!

Recent Posts