De mooiste (opvallende) oorbellen onder de 10 euro!


image-2017-08-14 (1)

Whoohoo! Het is weer tijd voor een nieuwe: onder de 10 euro! Deze keer de mooiste oorbellen onder de 10 euro. Sieraden zijn, in tegenstelling tot make-up en kleding, makkelijker voor een laag budget te krijgen. Toch is het moeilijk écht goede kwaliteit te vinden voor een klein prijsje. Dit is het rijtje met de mooiste én meest gehypte oorbellen bij elkaar! 

Deze oorbellen zijn een hele hit op het internet. Natuurlijk komen onze favoriete budgetwinkels voorbij in dit rijtje ;). Minimalistische oorbellen kun je in bijna elke winkel vinden voor een klein budget, maar grote hangers zijn vaak een stuk duurder. Gelukkig zijn deze beauties wel onder de 10 euro!

De mooiste oorbellen onder de 10 euro!

H&M – €9,99

https://www.instagram.com/p/BXYV6Heh9pZ/?tagged=hmearrings

Instagram gaat helemaal los op deze oorbellen. Voor net onder de 10 euro kun je deze verkrijgen. Dat valt echt mee voor de grote hangers die je er voor terug krijgt. Ook is iedereen enthousiast over de kwaliteit van deze oorbellen. Zo fijn!

Zara – €9,95

De boho style trekt zich dit jaar zelfs door tot de herfst/winter collectie. Zara kwam namelijk uit met deze geweldige hangers. Kleine sieraden zijn mooi en leuk, maar deze oorbellen maken heel je outfit gelijk af! Wij zijn fan van deze style. Wat vind jij ervan?

Pull & Bear – €4,99

https://www.instagram.com/p/BXm3OU5BRUa/?taken-by=pullandbear

Ben je niet van de boho style en zijn geografische vormen meer jouw dingen? Dan zijn deze toffe oorbellen van de Pull & Bear vast iets voor jou! Ondanks dat ze geen opvallende kleur en franjes hebben, vallen deze oorbellen toch op door de mooie vormen van de oorbel.

Wij zijn helemaal gek van deze oorbellen, maar we zijn ook benieuwd naar jouw mening! Wat is jouw favoriete opvallende oorbel onder de 10 euro? Ga jij voor opvallende of voor minimalistisch?

Van welke categorie zou jij nog eens een … onder de 10 euro van willen zien? Laat het weten!

Recent Posts