Dit zijn de musthave kledingstukken van deze herfst!


September is dé maand van de fashionweeks. Natuurlijk lopen ze daar een seizoen voor, maar ook aan de fashiontrends voor die seizoen wordt tijd besteed! Een nieuw seizoen betekent nieuwe kledingstukken. We mogen dus weer shoppen! Wanneer je gaat shoppen voor  nieuwe herfst/winterkleding sla deze kledingstukken dan niet over, ze zijn namelijk een musthave voor dit seizoen!

Navy Jacket

De trend die we veel terug zien in de winkel: navy (marine). De kleur donkerblauw wordt veel overgenomen en ook de knoopjes en touwtjes zien we vaak terugkomen. Dé musthave voor deze trend is het Navy jasje. Een donkerblauw jasje met witte strepen en grote, gouden knopen. Ook heel fijn voor het herfstweer!

Velvet dress

Fluweel is de stof die dit seizoen in veel kledingstukken gebruikt wordt. Super mooi én super lekker om te dragen. De musthave voor deze trend is een fluwelen (velvet), lange jurk. Goed te combineren met een leren jasje. Super comfortabel en stijlvol.

Strikken

https://www.instagram.com/p/-XYO0Ispb-/?tagged=bowblouse

Strikken zien we in verschillende kledingstukken terug, maar vooral in de tops en blousjes. Je kunt zelfs losse stikken kopen, die dus niet vastzitten aan een kledingstuk! De musthave is wel een blousjes met een matching strik. Stijlvol en netjes!

Sweater

Nog zo’n lekker comfortabele trend! De sweaters zijn namelijk weer helemaal in. Hoe groter, hoe beter! Het maakt voor deze trend eigenlijk niet uit wat voor soort sweater het is. Als hij maar super comfy is!

Leren rok

https://www.instagram.com/p/BKiP7NDDyGs/?tagged=leatherskirt

Net als fluweel, wordt dit seizoen ook leer heel vaak gebruikt! Ook dit is heel makkelijk te combineren met andere kledingstukken. Leer is stoer maar toch ook heel classy! De musthave voor deze trend is de leren rok. Ook super mooi te combineren met de blouse met strik voor een super nette outfit!

Bordeaux rode schoenen

https://www.instagram.com/p/BKawVbGjTuY/?taken-by=tangoshoes_com

Naast donkerblauw (navy) zien we ook deze kleur, bordeaux rood, heel veel terugkomen! Eigenlijk kan het in alle kledingstukken worden verwerkt, maar soms kan dit best moeilijk te combineren zijn. De echte musthave is daarom ook een paar bordeaux rode schoenen! Dit kan casual als deze schoenen hierboven, of juist goede, bordeaux rode hakken! Super tof te combineren met de leren rok!

Dit zijn enkele van dé musthaves deze herfst en waarschijnlijk zullen sommige trends ook doorgetrokken worden naar de winter. Inslaan dus!

Welke musthave ga jij deze herfst dragen?

Door Letizia

Recent Posts