Dé geniale tip om beauty testers langer te gebruiken!


Sommigen onder jullie zullen misschien wel, net zoals mij, door de jaren heen al heel wat beauty testers of samples verzameld hebben. Je kan ze gratis vinden in tijdschriften of bij een drogisterij of parfumerie wanneer je iets koopt. Want inderdaad, het is super handig om een product te testen voor je het koopt of je kan ze ook meenemen op vakantie. Toch zag ik er elke keer tegen aan om de testers te openen. Er komt te veel product uit, de verpakking wordt vies en uiteindelijk gebruikte ik het maar 1 keer. Vandaag deel ik echter dé tip waardoor dit niet meer zal gebeuren!

OpenSample

Het enige wat je nodig hebt is een naald of een veiligheidsspeld (ik had namelijk geen naald in de buurt). Hiermee prik je simpelweg een gaatje in het bovenste laagje van de tester (niet helemaal er door !). Als je dit hebt gedaan hoef je simpelweg lichtjes op de verpakking te duwen en er komt product uit.

Sample open

Dit heeft zoveel voordelen! Je kan de hoeveelheid doseren, de verpakking wordt niet vies én je kan de beauty testers meerdere keren gebruiken vermits er geen lucht aan het product kan.

Dit is voor mij echt de ideale oplossing en ik ga de komende tijd heel wat beauty testers verzamelen én gebruiken!

Door: Marjolein

Recent Posts