De ultieme BH guide volgens een Budgetella


bh

De één is er heel open over en de ander heeft het er liever helemaal niet over, maar vandaag ga ik het toch echt over bh’s hebben. Ik heb een aantal tips op een rijtje gezet waardoor je een stuk langer met dit stuk lingerie kan doen en dus ook weer wat geld kan besparen.

Als je zuinig bent op je ondergoed, dan hoef je ook niet zo snel nieuw te kopen. Want een goede BH kost ongemerkt toch best wat geld. Dus wellicht heb je iets aan de onderstaande tips om ze langer mooi te houden!

  1. Draag je bh nooit twee dagen achter elkaar. Het elastiek heeft namelijk tijd nodig om zich te herstellen. Als je het niet de tijd geeft om dit te doen, zal het elastiek snel uitgelubberd zijn en geeft je bra niet meer genoeg steun.
  2. Pas een bh altijd met een strak t-shirt erover heen. Soms kan de vorm nog zo mooi lijken zonder shirt. Maar blijkt het toch niet helemaal te zijn wat je ervan verwachtte, als je een shirt aanhebt.
  3. Een bh gaat gemiddeld negen maanden mee. Daarna geeft hij niet meer genoeg steun en heeft het dus geen zin meer om hem te dragen. Het advies is daarom om je bra elke negen maanden te vervangen. Heb je niet zoveel geld? Leg dan elke maand een klein beetje geld opzij en shop lekker in de sale.
  4. Koop je favoriete bra meerdere keren. Het is nou eenmaal moeilijk om een fijne te vinden, dus als je deze hebt gevonden, is het verstandig om er gelijk een aantal in te slaan.

 

  1. Gebruik extenders. Dit zijn korte tussenstukjes om je rugsluiting te verlengen. Zo kan het zijn dat die bh die eigenlijk niet meer paste, ineens wel weer past. Extenders zijn voor minder dan een euro te koop op AliExpress, maar je kan ze natuurlijk ook gewoon bij Hunkemöller scoren.
  2. Gebruik waszakjes om ze te wassen. Zo gaan ze absoluut langer mee dan wanneer je ze gewoon wast. Gooi bh’s trouwens ook niet in de droger. Ook dit is niet goed voor het elastiek.
  3. Als je een bh gaat kopen, vertrouw dan meer op de fit dan op de maat. Het is belangrijker dat hij goed zit, dan dat je weer dezelfde maat mee naar huis neemt. Je wil gewoon dat hij comfy zit.

Lees ook: 10 Herkenbaar hilarische berichten van je bh aan jou!

Dit waren mijn tips en ik weet zeker dat bijna iedereen hier wel wat aan heeft. Het is natuurlijk mega zonde om je bra’s snel te laten slijten als dat helemaal niet nodig is. Wees er zuinig op, dat bespaart je stiekem zoveel geld.

Door: Nadeche

Recent Posts