Demak’up detox challenge + healthy tea!


Op Budgetella zijn al vaker artikelen online gekomen over het voldoende drinken van water en welke positieve effecten dat kan hebben op je lichaam. Een van deze positieve effecten is het reinigen en hydrateren van de huid van binnenuit. Je huid reinigen doe je dus niet alleen met een wattenschijfje. De binnenkant is echter net zo belangrijk. Zo kun jij stralend het leven door.

Daarom heeft Demak’up de Demak’up Detox Challenge in het leven geroepen en ik ben fan! Op demakupdetoxchallenge.nl kun jij meedoen met de Detox Challenge. 10 dagen lang geef jij je huid en je lichaam een fijne detox kuur met leuke DIY drankjes, reinigers, maskers en scrubjes. Dit is 10 dagen lang pure me-time. Check de facebook pagina om je oa aan te melden voor dit event.

recepten demakup

Mijn eigen Detox recept.

Ik ben al een tijdje geleden gestopt met het drinken van frisdrank. Dit doe ik eigenlijk alleen nog maar tijdens een speciale gelegenheid. In het dagelijkse leven drink ik elke dag water met een smaakje en thee. Mijn favoriete drankje is een groene thee met komkommer en kiwi. Dit is lekker fris en erg gezond! De Groene kiwikommer thee is voor mij een goed begin van de dag! Groene thee zit namelijk vol antioxidanten. Evenals de kiwi. Komkommer reinigt je lichaam en daarnaast is het drankje een echte vitamine C bom. En zo maak je hem:

demakup

Groene kiwikommer thee (koud)

  • Een zakje groene thee (Supermarkt/Kruidvat, De Tuinen etc.)
  • Een kwart komkommer
  • Een halve kiwi

Breng een grote mok water aan de kook. Wacht vervolgens tot het water een beetje afgekoeld is alvorens je de groene thee er in gaat zetten. Als het water namelijk te heet is gaat de goede werking van de groene thee verloren. Als het water lauwwarm is kun je een halve kiwi uitpellen en het zachte binnenste gedeelte van de komkommer er uit schrapen en bij de thee voegen. Zet je mok of Mason jar in de koelkast en drink hem lekker koud!

Ik ben momenteel volop bezig met de Detox challenge. Wil je meer recepten weten? Kijk dan op de website van de Demak’up detox challenge!  Het reinigen van je lichaam is een must!

Misschien ook interessant: 8 Slimme tips om elke dag voldoende te drinken!

#Dit artikel bevat een samenwerking

Recent Posts