Deze budget winkels hebben je favoriete merchandise!


image-2017-08-17

We zijn allemaal wel fan van een bepaalde film of bekend persoon. Natuurlijk ben je hier super trots op en wil je dit laten merken. Daar is dan de beauty van de merchandise. Kleding of accessoires in de stijl van jouw favoriete band, film of ster en deze zijn gewoon in de budget winkel te verkrijgen!

Deze budget winkels hebben je favoriete merchandise!

H&M 

https://www.instagram.com/p/BSgHeKMjH8M/?tagged=hmpurposetour

Sinds anderhalf jaar is iedereen de grootste fan van Justin Bieber. Vooral de liedjes op zijn album Purpose vielen in de smaak dus ook de Purpose Tour werd goed bezocht. De merchandise lijn ging helemaal viral op internet en toen heeft onze favoriete H&M besloten deze merchandise in hun winkels te leggen. YES!

Primark 

Nadat er een aantal maanden geleden een nieuwe versie van deze film uitkwam, stond het hele internet op zijn kop door deze merch van de Primark! Vooral het tasje wat je op de foto ziet is erg gewild en hierdoor meerdere keren uitverkocht geweest! Gelukkig stopt Primark niet en kunnen we de merch van deze klassieker nog gewoon krijgen.

De laatste film van Harry Potter is al weer een tijdje geleden maar toch heeft Primark besloten een hele nieuwe collectie te lanceren! Eindelijk krijgen we álle merchandise waar we als kind op gehoopt hebben. Geweldig toch?!? Vanaf deze week is de merch in alle Primark winkels te krijgen! Maak je klaar voor kleding, sportkleding, pyjama’s, interieur artikelen, school artikelen en leuke accessoires van deze geweldige filmserie!

Ga jij deze merchendise in de winkel scoren?

Recent Posts