Deze foute woondecoraties kunnen echt niet meer in 2016!


woondecoraties

Het jaar is weer bijna ten einde, en dat betekend ook dat we weer een jaar verder zijn betreft woon- en decoratie trends. Ze komen en gaan, en hoe leuk deze trends in het begin waren, hoe fout ze op het einde van het jaar zijn. Kijk maar even mee naar een selectie van de foutste woondecoratie van 2015!

marsala
Pinterest

5: Marsala

Op nummer vijf in dit lijstje staat Marsala. Niet zo zeer omdat hij fout is, maar omdat de ‘kleur van 2015’ bijna pasé is. Gelukkig heeft Pantone twee nieuwe kleuren uitgeroepen tot de kleuren van 2016! Namelijk; Rose quartz en Serenity. Ik zeg yay!

dipdye
Luciesadakova

4: Dip dye decoratie en iterieur

De dip dye trend kwam als een golf. Het nam eerst de haar wereld over, vervolgens kon je dip dye in kledingstukken terugvinden en ook het interieur moest er aan geloven. Wat een blijdschap dat deze golf bijna gecrashed is.

koeienvel
Room-ideas.com

3: Koeienvellen als vloerkleed

“Weet je wat chic is? Koeien,” said no one ever. Daarnaast heb ik ook een antipathie tegen schapenkleedjes die trés ‘chic’ over een krukje gedrapeerd liggen. Die trend kan de deur dicht doen in 2015.

 

trophies-377544_640

2: Hertengeweien 

(Herten)geweien begonnen eind 2015 al te irriteren, in 2016 zijn ze wat mij betreft helemaal uit den boze. Mits je Hubertus gaat eren, kun je het gewei het beste een enkeltje kringloop geven.

 

tekstbord
Tuincentrumborghuis

1: Tekstborden

De onvervalste nummer 1 (die eigenlijk al tijdens de introductie als fout bestempeld werd) zijn de welbekende tekstborden. Leuzen die beginnen met; “In dit huis doen we dit, en gaat het zo, maken we fouten, houden we veel van elkaar” is enkel goed voor op een scheurkalender in een schrikkeljaar. Daarnaast doe je met het bord ‘Hotel mama’ geen enkele moeder een plezier mee.

Lees ook: De nieuwste woondecoratie uit de Primark home collectie!

Dit was de enige echte top 5 foute woondecoraties van 2015! Dit artikel heb je hopelijk met een korreltje zout gelezen, want smaken kunnen natuurlijk enorm verschillen. Ik kijk in ieder geval uit naar 2016, een jaar waar nieuwe trends en woondecoraties geboren mogen worden!

Recent Posts