Deze mode items gaan het helemaal maken in 2016!


mode

We zijn al bijna een halve maand verder in 2016. Dat betekend voor velen een tijd van vernieuwing; te beginnen met je kledingkast natuurlijk. Een nieuw jaar, betekent ook een nieuwe garderobe. En hoe kunnen wij deze het beste vullen? Het antwoord krijg je hier; Want dit zijn de meest belovende mode trends van 2016!

 

Cut out schouders

Misschien heb je ze al in verschillende nieuwe collecties voorbij zien komen; kledingstukken met cut out schouders worden het helemaal dit jaar. Het geeft je outfit net dat beetje onschuldig-sexy. Het oogt momenteel wat koud, maar bij de eerste lente achtige dagen weet jij welke mode trend je moet dragen!  

#whitelongsleeveshort x #flareddenim via @fiolakemi_ #naijafashiondaily Een foto die is geplaatst door NaijaFashionDaily (@naijafashiondaily) op

Flared Jeans

De flared jeans,  enorme hit in de jaren 70 en begin jaren 00’s, mag weer terug in de kast! Na een era van skinny jeans is het enorm twijfelen aan deze trend. To be or not to be? Ik laat deze mode trend voorlopig nog even aan mij voorbij gaan.

Minimalism… ✖️✖️ #isabelmarant #oakandfort #slidesandals #figtny

Een foto die is geplaatst door Figtny (@figtny) op

Instap slippers

Vorig jaar kon je op een warme dag de sportieve adidas variant a.k.a. ‘De badmeester slipper’ terug vinden in het straatbeeld. In 2016 mag je ook de chiquere en meer casual instap slipper aan de trendlijst toevoegen!

Feeling all comfi in my 70’s inspired A-line dress from @missa_more_clothing. Love!! Ootd#bellsleeves#polkadots Een foto die is geplaatst door Sanjana Ghai (@sanjanaghai) op

Wijde mouwen

Nog een mode trend die we uit het 70’s rijtje mogen toevoegen zijn de wijde mouwen. Een musthave die op mijn verlanglijstje staat is zo’n mooie witte tuniek zoals de instagrammer hierboven heeft. Tijdens frisse dagen kun je hem goed combineren met een 50 den panty en laarsjes.

De Teddy Jas

Hij was afgelopen najaar al gespot, maar in 2016 kunnen we weer lekker wegkruipen in de teddy jas! Op koude dagen is deze knuffelige jas wenselijk!

Het dunne sjaaltje

Hoe dunner, hoe beter! De functionaliteit is ver te zoeken aangezien ze je niet bepaald warm houden. Deze sjaaltjes zijn voor de sier, voor de heb en het meest geschikt als trendsjaal van 2016! Je hebt er vast nog wel een in je kast hangen!

Het minitasje!
Klein, kleiner, kleinst. Dat is het motto dit jaar wat betreft handtassen. Voorgaande jaren namen we hutkoffers mee de straat op. Dat is gelukkig verleden tijd. Nu kun je tenminste alles vinden in je tas 🙂

De boho maxidress met lange mouwen

Een grote amen voor deze mode trend! Je kunt hem namelijk bij koud of warm weer dragen! De boho maxi jurk met lange mouwen is lekker luchtig tijdens de warme dagen en bij koud weer draag je er thermoskleding onder. Niemand die het ziet!

 

Voor de laatste trends kun je natuurlijk ook even op webshops zoals c-and-a.com kijken. Wat vind jij van de bovenstaande mode trends?

Recent Posts